Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kimleri alamadık ve takım gol atacak mı,

Babel ve Feghouli’den çıktık bütçe açıldı olayı da tamamen içi boş bir argüman. Neymiş, onlardan açılan maaş limitini harcıyormuşuz…

Mertens 4m
İcardi 4m
Sefer 3.3m
Torreira 2.75m
Sergio 2.75m
Dubois 1.8m

Toplayın bakalım ne kadar yapıyor? Ne Feghouli’si ne Babel’i kardeşim. Verdiğimiz paralara bak. Şu oyunculardan yarınımızı kurtaracak olan, uzun vadede fayda sağlayacak bir Torreira bir de Dubois var. Diğerleri fasa fiso. Bu sene şampiyon olamazsak şapa oturacağız. Bize muhasebeci diyenler gelipte burada ağlamasınlar sonra.

Geçen sene kur 10du başlangıçta

UELden 15 m euro kazandık.

13. bile olsak ligden en çok gelir elde eden 4-5 takımdan biri bizdik zira şamp primi var.

Bu sene kur 20de başlıyoruz kaçla biter belirsiz.

Ligden gelecek gelir daha da azaldı.
Avrupa geliri yok.
Marcao için ödenen bedel var.

Güncel koşullarda en az 500 milyon TL zarar edeceğiz, o da en az.

Rezidans satarak bütçe döndürmeye çalışıcaz bakalım ne kadar olacak. Ocakta maaşlar ödenmez futbolcular dava açmaya başlarsa da yıldız sevdalıları sevdalarıyla öderler maaşları.
Borc bataginda olan büyükler bu tekneyi nasil ceviriyor? Yani sirf borclarin faizi bile korkunc olmasi gerek, hala nasil hayatta kaliyorlar , sirf Devlet destegi ile mi acaba? Yani gidere göre gelirler komik oranda oluyor, arti dedigim gibi borclarin faizi korkunc olmasi gerek, haydi biz Riva gibi proje ile biraz bu olayi dengelemeye calisiyoruz ama oda suyunu cekince ne olacak? Normal adil bir avrupa Ligi olsa simdiye üc büyüklerin lisansi iptal olup bilmem kacinci lige düsürülmesi gerekirdi.

Eylül olmuş Miami'de tatil yapıp foto atan adamı da kimse savunmak, istemek zorunda da değil.

Motivasyon ve iş disiplini lazım o da Mertens gibilerde var, kimse tek laf etmedi zira o transfere, parasına rağmen.

Mertens, Icardi, Sefer, Gomis 4lüsüne harcanan net bedel 13 m euro brüt 25 m euro

Niye çünkü Ümraniyespor'a gol atıcaz :asd:
Keramettin hocam bana kiziyonmu bilmiyorum bazı fikirlerine katilmadigim için arada alintiliyorum ama :) şunu söylemek lazım Trabzon geçen sene (çok beğenmesemde) Cornelius olduğu için şampiyon oldu. Yada bjk aboubakar olduğu için. Bu adamların maaliyeti icardiden az değil yani. Takımın tümü önemli ama o top bir şekilde geliyor ama geçen senede gördük Muhammed Halil Diagne vs atamadı o golleri işte. Hepsinin maaliyetine ne golcüler alınırdı. Hata baştan yapıldı. Başka sebeplerde var kabul ediyorum ama durum böyle. Yani şuna karar vermek lazım şampiyon mu olmak istiyoruz yoksa ligi ortalarda bitirip para kazanmak mı yoksa önce şampiyon olabilecek bir kadro yapıp sonra gençleri araya atıp para kazanmak mı. Ben olayın uzun vade tarafındayim. Bu yönetim yapabilir mi bilmiyorum ama denerlerse neden olmasın.

Sattigimiz (si
Weghorst'u kim istemedi? Neye bahane buldu?

Herkes Tjk yerine araya girelim falan diyordu.

Bu, taraftarı aptal yerine koymak da tam moda oldu.

Vallah ha weghorst konusunda forumda 1 kisi bile gelmesin demiyordu

Hatta bjknin isini zorlastirmak icin araya girmemiz gerektigini herkes soyluyordz

Gerçekten akıl almaz bi planlama var

10-12 m euroluk şampiyonluk parası için yapılan işlere bak

2.-3. olsan da aslında pek bir şeydeğişmez. Her sene uelde çeyrek final falan görmeyen batmaya mahkumdur

Erden Timur da akılla yönetmekten daha çok popülizmin bayrak sallayanı olmuştur

Batalım ve satılalım, gerçekten artık başka bir şey istemiyorum

Keramettin hocam bana kiziyonmu bilmiyorum bazı fikirlerine katilmadigim için arada alintiliyorum ama :) şunu söylemek lazım Trabzon geçen sene (çok beğenmesemde) Cornelius olduğu için şampiyon oldu. Yada bjk aboubakar olduğu için. Bu adamların maaliyeti icardiden az değil yani. Takımın tümü önemli ama o top bir şekilde geliyor ama geçen senede gördük Muhammed Halil Diagne vs atamadı o golleri işte. Hepsinin maaliyetine ne golcüler alınırdı. Hata baştan yapıldı. Başka sebeplerde var kabul ediyorum ama durum böyle. Yani şuna karar vermek lazım şampiyon mu olmak istiyoruz yoksa ligi ortalarda bitirip para kazanmak mı yoksa önce şampiyon olabilecek bir kadro yapıp sonra gençleri araya atıp para kazanmak mı. Ben olayın uzun vade tarafındayim. Bu yönetim yapabilir mi bilmiyorum ama denerlerse neden olmasın.
Aboubakar'ın Beşiktaş'a maliyeti 1.2 m euroydu.

Corne bonservisliydi ama geri dönüşü olan bir adamdı zira aldıklarından fazlasına sattılar.

İkisi de kariyerlerinin genelinde disiplinli çalışmış, işlerinde güçlerinde olan adamlar. Aboubakar sakatlığından dolayı risk barındırsa da çok ucuzdu.

Gerçekten akıl almaz bi planlama var

10-12 m euroluk şampiyonluk parası için yapılan işlere bak

2.-3. olsan da aslında pek bir şeydeğişmez. Her sene uelde çeyrek final falan görmeyen batmaya mahkumdur

Erden Timur da akılla yönetmekten daha çok popülizmin bayrak sallayanı olmuştur

Batalım ve satılalım, gerçekten artık başka bir şey istemiyorum
O yuzden muhasebecilik yapmaya gerek yok izle gec

Babel ve Feghouli’den çıktık bütçe açıldı olayı da tamamen içi boş bir argüman. Neymiş, onlardan açılan maaş limitini harcıyormuşuz…

Mertens 4m
İcardi 4m
Sefer 3.3m
Torreira 2.75m
Sergio 2.75m
Dubois 1.8m

Toplayın bakalım ne kadar yapıyor? Ne Feghouli’si ne Babel’i kardeşim. Verdiğimiz paralara bak. Şu oyunculardan yarınımızı kurtaracak olan, uzun vadede fayda sağlayacak bir Torreira bir de Dubois var. Diğerleri fasa fiso. Bu sene şampiyon olamazsak şapa oturacağız. Bize muhasebeci diyenler gelipte burada ağlamasınlar sonra.
Bu saydığın oyuncuların toplamı 17-18m. yapar. Feghouli ve Babel ikisi tek başına 8m civarı alıp hiç bir faydaları yoktu. Senin hesaba göre gidersen burda 6 oyuncu var. Ortalama genç bul 1.2 ver yine yaptı 7-8m ve riskin babasını aliyosun. Şu saydığın oyuncuların hangisi tartışmalı birde onu söyle. Seferovic okey başka? Oda açılır kendini toparlar bence. Onu bunu da geç orta saha Berkan Taylan herkes küfürler ediyodu. Şimdi aldığın adamlar klas kalite ben anlamadım asıl sen nasıl bir Galatasaray istiyosun? Anlat eğer mantıkliysa dediğini savuncam şahsen bunndan sonra

Futbolu güzelleştiren şey kaliteli ayaklardır, transferde taraftarı heyecanlandıran isimlerdir. Kupa almak için kadro oluşturmaya çalışanlara da e onu olmakta bir işe yaramıyor diyelim de boşa şu an zahmet etmesinler. O zaman insanlar neye köpürüyor, ne beklentisi içinde? Dümeni bu dandik ligde birini pazarlayarak mı cevireceğiz? Futbol aklım olsa bir arap iki bu ülkeye bulaşmam topçu konusunda.

Borc bataginda olan büyükler bu tekneyi nasil ceviriyor? Yani sirf borclarin faizi bile korkunc olmasi gerek, hala nasil hayatta kaliyorlar , sirf Devlet destegi ile mi acaba? Yani gidere göre gelirler komik oranda oluyor, arti dedigim gibi borclarin faizi korkunc olmasi gerek, haydi biz Riva gibi proje ile biraz bu olayi dengelemeye calisiyoruz ama oda suyunu cekince ne olacak? Normal adil bir avrupa Ligi olsa simdiye üc büyüklerin lisansi iptal olup bilmem kacinci lige düsürülmesi gerekirdi.
Her sene zarar açıklanıyor işte. Tüm özkaynaklar eksilerde. Tjk falan kendini 2-3 kere satsa borcunu ödeyemiyor. Faiz için de yapılandırma oldu, o olmasa şu an Fenerin 15 bizim 7 milyar borcumuz vardı, kur artışıyla borçların etkisi ciddi derecede azaldı TLye döndüğü için.

Şu an yönetilebilir seviyede bizim borcumuz ama bu sene gelir üretilemezse çukura düşüp diğerleri gibi olacağız.

Başka ülkede bu kulüpler Rangers gibi 4. lige yollanırdı.

Yalniz trde yavas yavas bir futbol akli olusmaya basladi

Artik herkes gerCek manada hangi futbolcunun tutup hangisinjn Tutmayacagini biliyor

Mesela icardi %80 tutmayacak 😂
Weghorstun tutacaginida biliyorduk

Mertens 4m
İcardi 4m
Sefer 3.3m
Torreira 2.75m
Sergio 2.75m
Dubois 1.8m

Sampiyon olsak bile sirf bunlarin yillik maaslarini bile cikaramayiz, türk futbolunda acilen artik bir maas siniri gelmesi gerek, getirmeyin kardesim eski yildizlari, bulun gelecegin yildizlarini , kasa da para kalmamis hala türk külüpler borcla harcla oyuncu alip normal olmayan yillik ücretler veriyor neden? Cünkü yönetim borclu biraksa kimse hesap sormuyor, kendi is yerlerini böyle yönetseler coktan iflas etmis olurlardi

Yalniz trde yavas yavas bir futbol akli olusmaya basladi

Artik herkes gerCek manada hangi futbolcunun tutup hangisinjn Tutmayacagini biliyor

Mesela icardi %80 tutmayacak 😂
Weghorstun tutacaginida biliyorduk
Eğer Nkodou Ghezzal ve Rosier gibi 3 tane topçumuz olursa değil Icardi Sefer bile 5 gol atmıştı şimdiye kadar. 4 maç içinde toplam 3 defa gollük pozisyon buldu adam birisi Ümraniye defansının hatası. Tüm problemimiz yaratıcı oyuncu sorunu şu an. En azından bir kanadı özellikle sol tarafı değiştirmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt