Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
çiğdem hanim sakin kalalim
Sakinim merak etmeyin. Böyle postsuz laf atışmalarını sevmiyorum sadece, yok anlatamıyorlarmış bilmem ne. He en uzman sizsiniz zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çiğdem hanim sakin kalalim
Abi düşüncelerine çok saygı duyuyorum ve çok beğeniyorum fakat şu an mevcut kadroya katılması gereken genç futbolcu önerilerin kimler olur? Botheim'i mesela sezon başı denedik adam gelmedi. Çok da isterdim gelmesini. Hauge keza geçen senelerde gelmedi aynı şekilde. Bu sene Hojlund dedik adam 16 milyona gitmiş deniliyor. Mevcut kadroya Icardi yerine başka bir forvet tipi eklenmesi gerektiği kanaatindeyim ama Sefer de beklentilerin altında kaldığı için daha net bir forvet lazım. Kiralık + maaş konusunda Icardi bana çok lüks geliyor. Bonservisli bir yıldız alınsa daha çok heyecanlanırdım.Bir de her fırsatta geçen seneyi örnek vermiyorlar mı
6 tane hayvan gibi maaşlı, tecrübeli adam alınmış hala geçen sene 13. olduk eheheh
Ülke futbolundan niye bir halt olmadığı çok belli yav. Yaşlı yabancılarla yıllarca Avrupa'da başarıdan başarıya koştuk, devam edelim böyle.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmiyorum üstat belki de öyledir ama bize ne Wanda’nın kozmetik markasından? Pazartesi önemli bir maçımız var ve arkadaşın keyfini bekliyoruz (tabi aldıysak eğer)Pek mantık çerçevesinde sayılmaz ama Wanda ile şu an Miami'de olma sebebi Wanda'nın kendi kozmetik markasının orada açılış yapması. Wanda'nın paylaşımlarından anladığım kadarıyla durum bu. Ama ligler başlamışken ne işin var oralarda
Fatih Hocanın geçen seneki yanlışları çok. Her şeyden önce Gedson’u kiralık bile olsa ilk transfer hedefi olarak belirlemesi gerekiyordu. Ayrıca Ömer ve Taylan’a gereğinden fazla sabredip fazla forma şansı verdi. Keza Yunus’u geçen sene az kalsın Rize’ye Oğulcan için gönderiyordu. Hocanın transfer konusunda biraz başarısız olduğunu düşünüyorum geçen sene. Yardımcıları da hiç yardımcı olmadığı için derin bir karmaşa içerisindeydi.Full gençlerden scout oyuncularindan oluşan kadroyla şampiyonluk bu ligte çok zor tabi aynı şekilde takımın tamamı generallerden oluşursa o da yanlış biz bu karmanin neresindeyiz henüz net şeyler söylemek için erken fakat geçen sene fatih hocanın düşüncesi hem oyuncu seçimi olarak hem düşündüğü izlediği City tarzı oyun sistemi bizim içinde bu lig içinde çok yanlıştı
Sorgulayacağız tabi ki yoksa o mallardan ne farkımız kalır? Her gelene “oo süper transfer ligin içinden geçeriz” deyip babayı alıyorlar. G.saray taraftarı bilinçli olacak yanlışı gördüğünde sesini çıkaracak.Tam forum antuya dönüyor diyordum ki özümüze döndük. Sorgulamak ve beklentiyi en aza indirmek lazım. Her gelen oyuncuya Roberto Baggio muamelesi yapmanın manası yok. İcardi gelir performansı veriri bizde ona göre gardımızı alırız. Kırk katır mı kırk satır mı belli olur o zaman. Bu arada İcardi transferi fırsatta olabilir. Uçuk örnek olarak Melo.
Yattığı filan yok şuanda. Sıkıntı forumda. kiziyolar bize. Oysa bilmiyolar genç oyuncu aliyosan onları geliştircek sisteminin bizde mevcut olmadığını.Bir gecede icardi geldi ve yattı mi arkadaş neler olmuş
Nelsson geldikten sonra hep aynı performansı verdi, mevzu genç olmak değil karakter ve oyun disiplini.Abi düşüncelerine çok saygı duyuyorum ve çok beğeniyorum fakat şu an mevcut kadroya katılması gereken genç futbolcu önerilerin kimler olur? Botheim'i mesela sezon başı denedik adam gelmedi. Çok da isterdim gelmesini. Hauge keza geçen senelerde gelmedi aynı şekilde. Bu sene Hojlund dedik adam 16 milyona gitmiş deniliyor. Mevcut kadroya Icardi yerine başka bir forvet tipi eklenmesi gerektiği kanaatindeyim ama Sefer de beklentilerin altında kaldığı için daha net bir forvet lazım. Kiralık + maaş konusunda Icardi bana çok lüks geliyor. Bonservisli bir yıldız alınsa daha çok heyecanlanırdım.
Keza kanat ve orta saha transferi için de genç ve potansiyelli birisinin alınması taraftarıyım. Ama ya bize gelmek istemiyorlar ya da ücretleri fazla oluyor. Şu an net olarak etki verebilecek ve maliyeti bu seviyelerde olacak her türlü genç futbolcuya okeyim ben. Ama etrafına tecrübeli isimleri de serpiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Ama özellikle genç kadroda geçen seneye dair tek takıldığım nokta büyük maçlarda ve takımın yokuş aşağı gittiği noktalarda sorumluluk alamamaları ve performans düşüklüklerinin iyice çoğalması da büyük bir kumar oluyor.