Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'den daha iyisini bu saatten sonra bulamayız net bir şekilde gelmeli. Forvete kimseyi almazsak mevcut rotasyon ile çok sıkıntı yaşarız ve Seferovic'in opsiyon da devreye girer muhtemelen. Icardi-Gomis-Seferovic çok ideal bir forvet rotasyonu olarak görülmese de burada ki yanlış hamle Icardi'den ziyade Seferovic olacak. Seferovic'in opsiyon muhabbetini de düşünürsek kendisini 3. forvet gibi kullanıp rotasyonu Icardi ve Gomis ile oluşturmak oldukça mantıklı görünüyor açıkçası. Icardi biraz formunu bulursa ligdeki tüm dengeleri değiştirir.

Normalde bizim ligde tutmayacağını düşünürüm ama Mertens farklı bir seviye. Orhan Uluca'nın, Emre Özcan'ın dediği gibi dünyada false 9 oynayabilecek en iyi birkaç oyuncudan biri. Eldekilerden mesela arkasında Hamza'yla da denenebilir. Tutar tutmaz bilemem ama bunlara açık olması lazım hocanın.
Ben o esnekliği göremedim hocada. Transfer de transfer diyor ama farklı hiçbir şey denemiyor. İsmail 2 hafta önce adını bile bilmediğim bi genci ortasahya koydu en azından bişeyler denediğini gösterdi. Okan hoca çok kolaya kaçıyor bence

Icardi ile Sneijder kiyaslanamaz kismina katilirim ancak Icardi ile de Baros kiyaslanamaz.

Icardi Italya gibi zorlu ligde Inter kaptani oldu. Sanirim birden fazla kez gol krali oldu. Daha sonra gitti PSG gibi takimda basarili oldu. Ilk sezonu gayet iyiydi.

Icardi’yi Drogba, Sneijder ve Hagi’nin bir tik altina koyarim. Transfer olarak tabiki. Performansini gelsin gorelim.
Baros'da İngilter Premier ligte Live'de oynadı yıllarca vs kariyer olarak benziyorlar.

D4626C05-46CF-4230-8CA4-A5AC7167717A.webp

Şuan biz İcardiyiz kendiside Wanda gibi zorla çektirmiş kırmamak için

Yedek kulübemiz o kadar eksik ki, Icardi vs'ye itiraz, kenara bakınca oluşan umutsuzluktan sanki. Çünkü yedeklerimiz düşmana güven dosta korku veriyor. Geçen yılki psikolojiyi de atlamadık. Bir sistem oturtabilirse Okan hoca Berkan da faydalı olabilir, Ömer Bayram da. Sabri reisimiz ile neler yaptı ya bu takım. Takım olmak önemli. Oyun sistemini oturtmak önemli bence.

15-18 iyi oyuncu yeterli olmalı haftada 1 maç yapacak takım için. Şu ana kadar gelen oyuncular karakterli, lider özelliği olan ve oynamaya gelmiş gibi gözüken oyuncular.

Hepimiz isteriz 1 Wonderkid bulalım, 2-3 u21, 5-6 iskelet oyuncusu ve kadronun 1 tık altı yetenekte yedekler olsun. Yani gönül istiyor da enkaz devraldık edebiyatı yapılabilir bir kadro geçen yılki kadro. Yönetime bu kadar yüklenmemek gerek. Geçiş yılı olarak gördükleri çok belli. Ve imkan dahilindeki yıldız oyunculara, en iyilere gidiyorlar.

Bir de şöyle bir gerçek var ; Lucescu başımızda olsa, bu kadrodaki her bir çöp dediğimiz futbolcumuzdan en üst düzeyde katkı alırdı. Mohammed'e 15+ rahat attırırdı adam. Ve bugün Barış Alper ve Hamza var, Berkan yeterli, Ömer haftada 1 maç yapacak takıma yeter vs der, Sıkıntı yok Icardi, Kanat çekelim bitsin dönem derdik.

Okan hoca'ya güvensizliğimiz ve geçen yılki rezil oyunun psikolojisi var hala hepimizde. Yönetim transfer dönemini Icardi ve kanat transferi ile bitirse bile ben kendilerini başarılı sayarım bu yıl için. Kötü gidişatta suçu da Okan hocada bulurum takımdan verim alma konusunda.

yeniyorlar hakem, yeniliyorlar hakem.
hakemler de insan, hata yapabilir. Bir takımın kayrılması kabul edilemez diye imza atanlar bunu dedi mi delleniyorum.
O dönem imza atan hiçbir kulübün bugün ağlama hakkı yooook.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt