Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
yengen lan o seninikisini de ayrı ayrı değerlendir
ben iki cevaba da yolantheyi yapıştırırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yengen lan o seninikisini de ayrı ayrı değerlendir
ben iki cevaba da yolantheyi yapıştırırım
Ben o esnekliği göremedim hocada. Transfer de transfer diyor ama farklı hiçbir şey denemiyor. İsmail 2 hafta önce adını bile bilmediğim bi genci ortasahya koydu en azından bişeyler denediğini gösterdi. Okan hoca çok kolaya kaçıyor benceNormalde bizim ligde tutmayacağını düşünürüm ama Mertens farklı bir seviye. Orhan Uluca'nın, Emre Özcan'ın dediği gibi dünyada false 9 oynayabilecek en iyi birkaç oyuncudan biri. Eldekilerden mesela arkasında Hamza'yla da denenebilir. Tutar tutmaz bilemem ama bunlara açık olması lazım hocanın.
Yolanthe artık yengem değil istediğimi yaparımyengen lan o senin
Yerde iyi kıvranıyor kendisi tam bir showmenAli Koç: "Crespo'yu ezdiler bugün, bir tane bile kart çıkarmadı hakem."
Ali Koç: "Crespo'yu ezdiler bugün, bir tane bile kart çıkarmadı hakem."
Önce bir gelsin de 2 golu atar mi görürüzİki günlük idmanla çıkar kasimpasaya 2 gol atar yoluna devam eder
raporladımYolanthe artık yengem değil istediğimi yaparım
Allah allah başka şey mi izledikAli Koç: "Crespo'yu ezdiler bugün, bir tane bile kart çıkarmadı hakem."
Önce bir gelsin de 2 golu atar mi foruruuzİki günlük idmanla çıkar kasimpasaya 2 gol atar yoluna devam eder
Salı sallanmaz
Baros'da İngilter Premier ligte Live'de oynadı yıllarca vs kariyer olarak benziyorlar.Icardi ile Sneijder kiyaslanamaz kismina katilirim ancak Icardi ile de Baros kiyaslanamaz.
Icardi Italya gibi zorlu ligde Inter kaptani oldu. Sanirim birden fazla kez gol krali oldu. Daha sonra gitti PSG gibi takimda basarili oldu. Ilk sezonu gayet iyiydi.
Icardi’yi Drogba, Sneijder ve Hagi’nin bir tik altina koyarim. Transfer olarak tabiki. Performansini gelsin gorelim.
Cok sexten olsa gerekSen durmadan niye ceza aliyon lan
ekürin nerde?ne yapacağımızı düşünmek için de koca bir yılımız var
bu süre içinde elbette bir şey düşünmeyeceğiz.
@Çık Lan Konudanekürin nerde?
Ekli dosyayı görüntüle 176522
Şuan biz İcardiyiz kendiside Wanda gibi zorla çektirmiş kırmamak için