Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kulübemiz o kadar eksik ki, Icardi vs'ye itiraz, kenara bakınca oluşan umutsuzluktan sanki. Çünkü yedeklerimiz düşmana güven dosta korku veriyor. Geçen yılki psikolojiyi de atlamadık. Bir sistem oturtabilirse Okan hoca Berkan da faydalı olabilir, Ömer Bayram da. Sabri reisimiz ile neler yaptı ya bu takım. Takım olmak önemli. Oyun sistemini oturtmak önemli bence.

15-18 iyi oyuncu yeterli olmalı haftada 1 maç yapacak takım için. Şu ana kadar gelen oyuncular karakterli, lider özelliği olan ve oynamaya gelmiş gibi gözüken oyuncular.

Hepimiz isteriz 1 Wonderkid bulalım, 2-3 u21, 5-6 iskelet oyuncusu ve kadronun 1 tık altı yetenekte yedekler olsun. Yani gönül istiyor da enkaz devraldık edebiyatı yapılabilir bir kadro geçen yılki kadro. Yönetime bu kadar yüklenmemek gerek. Geçiş yılı olarak gördükleri çok belli. Ve imkan dahilindeki yıldız oyunculara, en iyilere gidiyorlar.

Bir de şöyle bir gerçek var ; Lucescu başımızda olsa, bu kadrodaki her bir çöp dediğimiz futbolcumuzdan en üst düzeyde katkı alırdı. Mohammed'e 15+ rahat attırırdı adam. Ve bugün Barış Alper ve Hamza var, Berkan yeterli, Ömer haftada 1 maç yapacak takıma yeter vs der, Sıkıntı yok Icardi, Kanat çekelim bitsin dönem derdik.

Okan hoca'ya güvensizliğimiz ve geçen yılki rezil oyunun psikolojisi var hala hepimizde. Yönetim transfer dönemini Icardi ve kanat transferi ile bitirse bile ben kendilerini başarılı sayarım bu yıl için. Kötü gidişatta suçu da Okan hocada bulurum takımdan verim alma konusunda.

Yedekler çok önemli değil bu ligde ilk 11 şampiyon olur yedekler değil. Geçen sene ilk 11'imiz bile yoktu bu sene daha iyiyiz. Birkaç önemli takviye ile şampiyon oluruz.

Şu an artık zaman kalmadı. İcardi dışında şıkkımızda yok.
Olsaydı bu zamana kalmazdı bu transfer. Dua edelim kontrat uygun olsun ve tutsun.
Olumsuz şeyi oyununu mücadelesini görmeden yazmak istememen beni onun avukatı yapmaz.
Şimdi gelsin istiyorum evet ama bu kötü bir tabloda onu eleştirmeyeceğim anlamına gelmez.
Ben fikirlerimi tapulayan biri değilim ve maç maç değerlendiririm.

Olur o kadar hangimiz masumuz usta?

GscimbomMobile
Eleştirmek için element uydurmaya bayılıyor insanlar en büyük sıkıntı orda

Mesela tff ile uğraşmazsa eleştir
Yarın bi gün bizi masada mağdur ederse eleştir
ama şu anda bu eleştirileri yapmak için yeterli done yokken elimizde sırf bi yerden vurmak için bunları söylemek masum değil

Bir de sırf müteahhit olduğu için başından düşman kesilenler var bu adama

bu takıma uzun zaman sonra gelip de ilk maçında gol atmayan, uzun zamandan sonra diyorum varsa düzeltebilirsiniz, Sefer oldu zaten.
İcardi gelsin gol atsın, gazı alsın, devamı gelir. Sefer de şu kilidi kırsa belki aynısı olacak ama ben sözleşme işinden dolayı çok sıcak bakmıyorum.
İcardi de bi sene dursun gitsin. Drogba da bir buçuk yıl durup gitti...Şimdiden bir zahmet opsiyonda yoksa şayet baksınlar golcülere.
Onu da yani şimdiden mi düşüneceğiz. Ben onu da anlamıyorum. Moha gelecek ve belki kalacak. Bilemiyoruz ki...
Seferovic çok çabuk harcanıyor bence. Fizik olarak ideal seviyede olmamasının sebebi büyük ihtimal yüklemelerle alakalı. Karakter olarak yatacak bir adam değil. Gol atıp biraz özgüven kazansa iyi olurdu tabi.

El gaziye teklif yapmışız adam psvye gitmiş, acaba kaç tane böyle isim var. Muhtemelen erden timur önüne teklif yapıyor, kabul edenelr de zaten şu an kadroda bence
El Ghazi ne olm ya

Kendini CR sanan ahmağın teki.

Yatar kalkar Lanzini peşinde koşardım ben olsam tam fırsat transferi şu an.

mbappe psgdeki ikardiye sürekli al da at demiş.. ayağı yumuşak ve iyi pozisyon alıyor ceza sahası içinde de biz bu pozisyonları hazırlayabilir miyiz? senelerdir santraforlara hazırlayamıyoruz da bakalım.. hala eksikler var..

Pozisyon hazırlamaktan çok kendini boşa çıkarıp fırsat kovalayan forvette önemli. Gomis ceza sahası içerisinde o pozisyonları çok iyi beslendiği için bulmuyor.

Çok abartıyorsunuz torreirayı. Tamamen isim fetişliği.
2 maçta iyi oynadı evet ama orta sahayı level atlatacak adam değil.
Fernando ve melo asla değil.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Izledigim kadariyla katiliyorum o seviyede olmadigini bende dusunuyorum ancak biraz daha beklemek lazim. Yine de su dakikaya kadar katiliyorum. Klasik taraftar abartmasi oldugu yonunde yani kotu oyuncu demek degil bu, seviyesi bizim bekledigimiz (abartilara bakinca) noktada degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt