Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogru bu sistemi kötü emellere kullanan mutlaka cikabilir, örnegin sifre gibi.
her türlü bilgilerimiz var sonuçta. Tehlikeli.
Geçen başıma gelen dolandırıcı hikayesini diyeyim, ev telefonu üzerime kayıtlı, internete bağlı zaten.
Polisim diye beni aradı. Uyku sersemiyle iyi tuzağa düşmedim. İşte şu emniyetten arıyoruz, iki kaçak yakaldık.
Üstünden şaka değil ev telefonum çıkmış. Faturalarımı soruyor çok geliyor mu diye, benim de afyon patlamamış daha.
Yok falan dedim, isim vermedim ama, işte diyor yurt dışında akrabanız var mı herhangi tanıdık...
Çaktım orada, tam sizi komisere bağlayacağım dedi, şak kapadım. Telefon görüntülü olsa götürüp ihbar edecektim.
Reziller ya, hala bunlar ne yazık ki var. İnsanın boşluğuna bile gelebilir. Böyle bir ülkedeysen bu işlere girmeyeceksin özetle.

Bunlar acaba kerem.ve yunus kuser diyemi kanat almiyor

Eger harbiden boyle birsey varsa ki bunun olasiligini yuksek goruyorum kapatin kulubu gidelim

Ne aurasi ya

Son 1 senede 3 kez ankaraya gittim

Boyle ruhsuz boyle soguk bir sehir gormefim
Ankara ayaziylada tanistim
Igrenc ya

Kahramankazan sanayiye gittim bildigin ortadogu
Bi kerede cubuk diye biryere gittim koyun ortasina fabrika yapmis adsmlar
Bi aksamda cankayada yemek yedim
Birde hacettepeye gittim golbasina bi arge calismasi icin hayatimda gordugum en komik uni olabilir (muhtemelen tr sartlarinda iyidir) kendim viyanada uniye gittigim icin bana komik geldi

Hocam ilçeler sıkıntı zaten .. bura izmir değilki ilçeleri güzel olsun:) ama Değişik derken bilmiyorum anlatılmaz yaşanır mı dersin ne dersen soğuğu zaten gt keser.. sıcağı da çekilmez ama abartısız söylüyorum 50 şehire gittim burası bi düzenli gibi geliyor bana bilmiyorum.. deniz olsa süper olabilir aslında:)

her türlü bilgilerimiz var sonuçta. Tehlikeli.
Geçen başıma gelen dolandırıcı hikayesini diyeyim, ev telefonu üzerime kayıtlı, internete bağlı zaten.
Polisim diye beni aradı. Uyku sersemiyle iyi tuzağa düşmedim. İşte şu emniyetten arıyoruz, iki kaçak yakaldık.
Üstünden şaka değil ev telefonum çıkmış. Faturalarımı soruyor çok geliyor mu diye, benim de afyon patlamamış daha.
Yok falan dedim, isim vermedim ama, işte diyor yurt dışında akrabanız var mı herhangi tanıdık...
Çaktım orada, tam sizi komisere bağlayacağım dedi, şak kapadım. Telefon görüntülü olsa götürüp ihbar edecektim.
Reziller ya, hala bunlar ne yazık ki var. İnsanın boşluğuna bile gelebilir. Böyle bir ülkedeysen bu işlere girmeyeceksin özetle.
okadar cok gariban varki kart numarasini arti sifresini bile söyleyenler duydum. sende basarisiz olur digerini yakalar. baksana tff binasina ates acildi adamlar serbest, gelde delirme.

Finished? No! The #Galatasaray, despite the #Fenerbahce attempt, is ready to close for #Icardi. The former #Inter will transfer on loan from the #Psg. Galatasaray will pay 3M salary, the rest will be paid by PSG. The Turks also take #Paulinho from the #BayerLeverkusen.

okadar cok gariban varki kart numarasini arti sifresini bile söyleyenler duydum. sende basarisiz olur digerini yakalar. baksana tff binasina ates acildi adamlar serbest, gelde delirme.
ya bunun için de kafamda bin senaryo var da işte burada açık diyemiyorsun
Bize de oldu üstüne...Gerçekten çok acayip bir ülkeyiz. Güvenlik işleri tırt yani.
Her an başımıza her şey gelebilir. Bu dolandırıcılık mevzusunda da en çok onlara üzülüyorum.
İki üç kuruş kazanan insanların da emeğine göz dikiyorlar. Böylelerini bitirsinler asıl...İsim onla bunla uğraşacaklarına.

Finished? No! The #Galatasaray, despite the #Fenerbahce attempt, is ready to close for #Icardi. The former #Inter will transfer on loan from the #Psg. Galatasaray will pay 3M salary, the rest will be paid by PSG. The Turks also take #Paulinho from the #BayerLeverkusen.

pedroyi soyleyen ilk kisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt