Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyona İcardi, 5 milyona da Depay alırsak şampiyonluk gelecek. Hadi yönetim coştur bizleri…

Adamlar ligin bug’u olacak forveti bulmuş bir şekilde maçları alıyorlar. Biz 4 tane forvet alıp ileriye topu nasıl götüreceğiz onu düşünüyoruz. Bu nasıl planlama

sen çok yanlış anlamışsın rengim. bende senelerce haklı sebeplerle hakem diye ağladım.

sonra baktım ki biz kendimizi de yırtsak bir faydası yok, bu herifler yine yapacağını yapıyor. yani bjk kollanıyor, fb her maç penaltı alıyor cart curtla haklı olarak kamuoyuda oluştursan sezon genelinde durum değişmiyor.

bu sebeple hakemin bjkye haksız penaltı vermesi, faulleri es geçmesi oldukça sıradan bir durum haline gelmişken her maç huaaaa hakem diye tepki vermek oldukça mantıksız geliyor.

bu gece bjk maçını izlemedim fakat yorumlardan gördüğüm kadarıyla standart bjk kollaması yapılan bir maç olmuş. sen burda ağlayarak bu durumu değiştiremeyeceksin diyorum.

o yüzden kendi takımının oynadığı futbola odaklan.
Rakipler hak ettikleri puan kayiplarini yasamazlarsa da o zaman da bizim oynayacagimiz iyi oyunun onemi azalacak. Sen de bu kismi anlayamamissin rengim.

Sergen bazen attığın mesajlarla Yasin pacavranin ne kadar haklı olduğunu ispatlama çabasında gibisin. Yeter yahu..
neticede yazdıgım kişi GS efsanesi,şikeci ve ahlaksız bi adam degil.eger fatih terimden bu kadar igreniyosan yapacak bişey yok.beni de engelle.ben sergen yalcın ve aykut kocaman övecek değilim.ben saha kenarında henuz bi hoca göremedim,onu özlemem normal.her yazdıgımı ciddiye almak zorunda da degilsiniz ayrıca

zaten yasin paçavra gibi bi adamı haklı cıkardıgımı düşünüyosan,bi daha muhattapta olma benle.herif ne zaman foruma girse,bana hakaret ediyo

Adamlar arkada necip ile mac kazaniyorlar.
Kaan ayhani getirip nelssonu satip, olmadi emini oynatip, derhal bi manyak sol kanat getirmemiz lazim.

öncelikle maç durağan bir oyun değil

set oyunu dışında da anlar oluyor her maçta ve bazen o oyuncuya ihtiyaç oluyor

city yıllarca setin babasını oynadı sterling ile

bizim takımın koşu tehdidi sıfır

Ya santrafor ya da kanatta bu sorunu çözmemiz lazım
Açık alanda bu oyunu oynayabilen oyuncularımız olduğu için önceliğin bu olduğunu düşünmüyorum. Defans arkasına koşu atabilen fırsatçı golcü bir kanat oyuncusu bana daha mantıklı geliyor.

Aslında bakarsan fb ve tjk aynı stili benimsemişler, önde baskıyla ilk yarı skoru alayım

İkisinin de şu anda oyun güçleri yok

Ben bize bakınca biraz daha şampiyon takım oyunu görebiliyorum ama tabi yeterli değil henüz

Futbolcu form durumları, yetersizlikleri, birbirlerini tanımamaları falan hep buna etken

Okan hoca anladığım kadarıyla 10 no için hala bastırıyor, çünkü oynatmaya çalıştığı oyun için orada bi kilit açıcı birine ihtiyaç var

Genelde yay civarında çoğalıp incelerle, verkaçlarla pozisyon zorluyoruz

Şu ana kadar ne akbaba ne sergio bjnu yapabildi

Mertens de bunu yapmaktan ziyade servis alan adam olmalı, yani bitirişte izlemeyiz kendisini

bu önde baskı işini bizim de yapmamız lazım

normal çünkü

hergün 1 kadın cinayeti yaşanan

trafikte sokakta her an bir magandanın saldırısına uğrama ihtimaliniz olan

öğretmenin doktorun dayak yediği

başıboş köpeklerin çocukları mahvettiği

tacizin tecavüzün zorbalığın kol gezdiği ülke ve insanı için normal değil mi
O basibos kopeklerin verdigi zarar, basibos insanoglunun verdiginin milyonda biri etmez.

Giresun maçında bin kere penaltı olan pozisyonu çalsan maçın başında öne gecegiz ve 3 puan fazlamız olacak..Bjk maçında penaltı uydurmasan büyük ihtimal bjk puan kaybeder 2 puan eksi yazacak..Sadece bu iki bile isteye verilen karar bile 5 puana etki etti iki takım arasında..

Dün ts bugün bjk leş gibi top oynadı ama ikisi de skandal hakem hatalarıyla kazandılar.Biz en son ne zaman ortada olan bir pozisyondan lehimize penaltı kazandık bakın uydurma penaltı değil ortada pozisyon ben hatırlamıyorum.

Ümraniye ts yerine bizle oynasa penaltıydı o pozisyon,bugün bjk maçındaki pozisyonu Biz yaşasak kesinlikle penaltı çalınmayacakti yüzde yüz eminiz değil mi?..

istediğin kadar iyi kadro kur nasıl mücadele edeceksin bu düzenle...Adamlar iki kararla tüm havayı ivmeyi değiştirebiliyor..

neticede yazdıgım kişi GS efsanesi,şikeci ve ahlaksız bi adam degil.eger fatih terimden bu kadar igreniyosan yapacak bişey yok.beni de engelle.ben sergen yalcın ve aykut kocaman övecek değilim.ben saha kenarında henuz bi hoca göremedim,onu özlemem normal.her yazdıgımı ciddiye almak zorunda da degilsiniz ayrıca
Seni sevdiğimden demiştim de, engellemek daha mantıklı sanırım bu mesajdan sonra. Zaten kenarda TD göremediğimiz için gönderdik Terimi. Zira yarisinda tribünde yarısında da kovada oturuyordu sadece. Ki Terime tepki, hep başımızda biri varken işi bozması için senin gibi taraftarların baskısı sonucu olan düzeni bozup daha berbat bir şekilde bırakması sonucu oldu. Abi tavsiyesi, bence sırası değil her gece terim dönsün mesajlarinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt