Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar ne kiralık ne bonservis olur. Kiralık gelmesi için sözleşmesinin bitmemesi lazım. Bitiyor. Bonservisle almak demek en az 20+ milyon euro demek. Çağlar'ın öyle 3-5 milyon euroya geleceğini düşünen varsa satılık ada var elimde.

Boş bir işin peşinden koşuyoruz gibi geliyor.

Icardi konusunda zaten genel olarak sezon başladıktan sonra kadroya katılacak olması dezavantaj. 4. haftayı geçtik 5. haftadayız. Lig 38 hafta. 2 haftası bay geçiliyor. Toplam kalan maç sayısı 31. 31 maç için 3 milyon euro verilecek. Sefer şu ana kadar tutmadı. Ama bu bundan sonra da tutmayacağı anlamına gelmiyor. Adamın yakalayabildiği fırsat sayısı sanki her maç 10'muş gibi Guiza muamelesi çekmeyin. Düzgün hücum oyunuyla ve kanatlarla belki Seferi kazanıp gelecek senelerde kullanılabilecekken şu an Icardi ile onu da tamamen kaybetme ihtimalimiz var.

Yapılması gereken şeyler önceliğin kanat transferlerine verilmesi. Süreç kısaldı bugün yarın bazı şeylerin artık netleşmesi gerekiyor.

Ne tıkırtı var ne sıkırtı. 😐
Bugün maç sonu ama bir aksiyon olur gibi.
İyimser düşünerek bu maçın önüne geçilmek istenmiyor diye yorumluyorum🤣 Erden beyin pozunu gördüm işte atmışsınız ya buraya, bana rahat geldi. Yüz de gülüyor. Umarım acının tatlı tebessümü değil de hallettim o işleri, arkanıza yaslanın uçuşa geçiyoruzdur.

çağlara olan ilginin ciddiyeti romanodan belli.o yuzden kiralık mı bonservis mi,bunu yönetim bilir.bu kısmı beni alakadar etmez

Okan Buruk maç sonu : Ömer de var Taylan da var hepsi jilet gibi oyuncu... Transfer dinamik bir süreç kalan kısa sürede her şey olabilir, hiçbir şey de olmayabilir biz Galatasarayız mevcut kadromuzda yeterlidir ...

Leicester'in Caglari'i öyle ciklet parasina elinden birakacagini hic sanmiyorum. Stoperden ziyade bizim cok daha büyük sorunlarimiz var zaten.

Kerem ve Yunus ile koca sezon gecmez maalesef, bunlarin yanina bugüne kadar niye bir yabanci almadik anlamiyorum acikcasi.

redmondda bonservis sorunu var belli.

redmond
osame (yerli sayılıyo-u21)
icardi

çaglar ya da kaan ayhan gelecekse de bamba dieng düşünülmeli ciddi şekilde.luyindama gideceği için.

21 yas altı için brezilyadan bi top cambazı fransa ikinci ligden bi kanat baltık ülkelerinden de solak bi stoper çeker getiririm Icardi ve Çağlar/Kaan ile transferi kapatırım.

Leicester'in Caglari'i öyle ciklet parasina elinden birakacagini hic sanmiyorum. Stoperden ziyade bizim cok daha büyük sorunlarimiz var zaten.

Kerem ve Yunus ile koca sezon gecmez maalesef, bunlarin yanina bugüne kadar niye bir yabanci almadik anlamiyorum acikcasi.

Eğer bu Çağlar zorlanıyorsa kiralık bile olsa devre arası Nellson gideceği içindir. Yoksa bence de şu an en lazım olmayan hat stoper. Orta alanı güçlendirdiğimizi düşünüyorum. O yüzden fazla sıkıntı çıkarmaz geridekiler. Bireysel yaparız hataları en kötü...

icardi 25m satın alma opsiyonu varsa boşa koydurmuşuz, seneye 1 sene sözleşmesi kalmış olacak psgde, bir de psg genelde piyasa değerinin altına bırakıyor oyuncularını yani, bu piyasasıyla bile 10m zor eder icardi

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Osame Sahraoui'nin menajeri Mohammed Fellah: "Osame Sahraoui ile ilgilenen birçok kulüp var ve Galatasaray da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Transferde acelemiz yok." (Dagbladet)

Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Osame Sahraoui'nin menajeri Mohammed Fellah: "Osame Sahraoui ile ilgilenen birçok kulüp var ve Galatasaray da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Transferde acelemiz yok." (Dagbladet)
iyi beklesinler 8 den sonra

C72G6ocXQAAP6kM.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt