Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyen Haber kim yaw ben bunu yönetimin hesabı sanıyordum içime sinmedi falan yazmış.

2 transfer de yalan oldu stoper de yok ortada :D

Sanki son anda para cebimizde kalsın mı dediler ne oldu.

adam bu sinerji ile iyi oynasa bile dikiş tutmaz yazık oldu bütün yük bu adamın üstüne atılacak.

7 dakika oynamış 2 Senede toplam 7 dakika
sen tam kolpa oldun abi ya
1693779352103.webp

Opsiyonlu kiralık denenebilirdi ,illa çat diye 15 vermemize gerek yoktu. Zaten kadroda düşünmüyorlar, maaşından kurtulmak istiyorlar gayette kabul edilirdi.

32 yaşında 3,5m€ artı 2 küsür maaş verirsen bunun hiçbir geri dönüşü olmaz sana, kime satıcaz mesela sezon sonu? Oliviera’yı satabildikmi mesela ki 30 yaşında adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
olivieyrayı cenk ergün aldı yapacak bişi yok elde kaldı

Yönetimin en büyük hatası - 30-40 M euroluk adamlar ortalara atıldığında iletişim grup "yav beyler , sakin olun biraz ... bonservislerin farkında mısınız" gibi bir açıklama yapardın bu tepki bu kadar şişmezdi.

Sergio ve Midsjo tutumuyla beraber saçma beklentiler oldu ortalıkta (ben dahil valla - gravenberch falan realist değildi de diğerleri belki kotarırlar diyordum)

hatta belki ılımlı bakılım "ulen harbi iyi adam bulmuşlar" dedirtirdi Vecino ...şimdi adam çok ciddi sürçten geçecek daha en baştan.

Berkan i gönderen bu sayfadaki bazı üyelerin bakış açısı ve kirici kelimeleri gibi davranışlar cümleler. Ben gitmesine hak veriyorum
Bende gitti diye kızmıyorum şimdi bu taraftarın önüne Vecino çıkıyor kendini kanıtlaması için Torreira vari bir performans lazım Oliveira seviyesi olursa ıslıklanır.

Doğru en elzem yere çöp alıp parayı bunlara akıttığı için teşekkür ederim

Zanioloyu 5e kiraladığı için teşekkür ederim

Yunusu 250kya gönderdiği teşekkür ederim

Berkanı 250kya kiraladığı için teşekkğr ederim

32 yaşında bir moruğa 3.5 bons gömdüğü ve muhtemelen 2+ maaş gömdüpü için teşekkür ederim
Zaniolo, Yunus işine sezon sonu gelince bakmak lazım. Zaniolo'nun bonservisi alınmazsa kiralama bedeli 6.5 oluyor. Berkan'ı yiyen taraftar adam gitmek istedi küfürler edildi çocuğa. İcardi'yi aldığı için, 14. takımı alıp şampiyon ve bizi CL'ye götüren kadroyu kurduğu için, Zaha- Mertens- Oliveira gibi yıldızları izleteceği için, Zaniolo'yu çok uygun fiyata aldığı ve muhtemel satın alması gerçekleşirse de iki katına satmış olacağı için kendisine teşekkür ederim. Eleştiri yaparken dozunu kaçırıp tüm yaptığı iyi şeyleri görmezden gelmekte hoş olmuyor en hafif tabirle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt