Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen tam kolpa oldun abi ya7 dakika oynamış 2 Senede toplam 7 dakika
olivieyrayı cenk ergün aldı yapacak bişi yok elde kaldıOpsiyonlu kiralık denenebilirdi ,illa çat diye 15 vermemize gerek yoktu. Zaten kadroda düşünmüyorlar, maaşından kurtulmak istiyorlar gayette kabul edilirdi.
32 yaşında 3,5m€ artı 2 küsür maaş verirsen bunun hiçbir geri dönüşü olmaz sana, kime satıcaz mesela sezon sonu? Oliviera’yı satabildikmi mesela ki 30 yaşında adam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayakkabı boyasıyla boyar satarız.İnstagram'da 345 bin takipçisi var. Ünlü falan da değil adam. Araplara bile veremeyiz bunu. @Umut Işık @Vasfi Vural
Bende gitti diye kızmıyorum şimdi bu taraftarın önüne Vecino çıkıyor kendini kanıtlaması için Torreira vari bir performans lazım Oliveira seviyesi olursa ıslıklanır.Berkan i gönderen bu sayfadaki bazı üyelerin bakış açısı ve kirici kelimeleri gibi davranışlar cümleler. Ben gitmesine hak veriyorum
Kardeşim 20-22 yılları arasında adamın 7 dakikası var. 2 seneyi sakatlıklar ile geçirmiş. Geçen sene 2000 dakikadan fazlası var.sen tam kolpa oldun abi ya
Ekli dosyayı görüntüle 218766
Ulan Van De Beek bile daha iyiydi yav
Kim?7 dakika oynamış 2 Senede toplam 7 dakika
Zaniolo, Yunus işine sezon sonu gelince bakmak lazım. Zaniolo'nun bonservisi alınmazsa kiralama bedeli 6.5 oluyor. Berkan'ı yiyen taraftar adam gitmek istedi küfürler edildi çocuğa. İcardi'yi aldığı için, 14. takımı alıp şampiyon ve bizi CL'ye götüren kadroyu kurduğu için, Zaha- Mertens- Oliveira gibi yıldızları izleteceği için, Zaniolo'yu çok uygun fiyata aldığı ve muhtemel satın alması gerçekleşirse de iki katına satmış olacağı için kendisine teşekkür ederim. Eleştiri yaparken dozunu kaçırıp tüm yaptığı iyi şeyleri görmezden gelmekte hoş olmuyor en hafif tabirle.Doğru en elzem yere çöp alıp parayı bunlara akıttığı için teşekkür ederim
Zanioloyu 5e kiraladığı için teşekkür ederim
Yunusu 250kya gönderdiği teşekkür ederim
Berkanı 250kya kiraladığı için teşekkğr ederim
32 yaşında bir moruğa 3.5 bons gömdüğü ve muhtemelen 2+ maaş gömdüpü için teşekkür ederim
Kardeşim 20-22 yılları arasında adamın 7 dakikası var. 2 seneyi sakatlıklar ile geçirmiş. Geçen sene 2000 dakikadan fazlası var.