- 15 Eylül 2009
- 65.259
- 11.694
- 2.993
sezon bitti önümüze bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep ne diyor erden bey istifa edecek falan filanulan bu ali cabbar sanches ve ndombeleye bile salça olmuş lan
böyle gözü dönmüş sapıklar ile savaş veriyor bu adamlar!!!!!
yedirmeyin bu adamı kimseye!
Beni s. de rahatlayın arkadaş bu nedir ya@Serhan Artemis yakısmadı
Erden beyi tebrik ediyorum, dün güzel bir oyun oynadı, ve taraftar da afiyetle yedi. 1 hafta önce kimse ndombele istemiyordu, şimdi herkes isteyecek duruma geldi, adam bütün muhabirleri köpek etmis
O kadar riskli hamleler yapıldı ki, ndombele ziyech hatta zaha. Hepsinde tutarsa sakatlanmazsa kilo verirse, böyle kadro kurulmaz, saçmalıktan öte birşey değil
Abdülkerimin şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yok bence, son maçta bile hep yanlış durdu, hep yerini kaybetti, zaten çok ağır bir stoper
Yedek adama mi 9 milyon verdik ?
Omar colleyin djikunun falan oynadığı ligde sanchez epey iyi olur ama yine aynı soru, biz niye en önemli mevkiye direk adam alıyoruz ? Zaha-kerem şimdi de nelsson- davinson. Stoper lazimdi ama alternatif biri lazimdi
Valla uygun olur, elde yerli os kalmadi fakat boey sakatlanirsa yedek yok
sabah erden baskan vecanoyu getirdi ve patladi diye sevinen sözde gsliler vardi burada
böyle tipler oldugu sürece düsmana gerek kalmiyor zaten
Düşünme o zamanne yazık ki
düsündüklerım hep olur
Şu an sakinimenise çok şaşırdım ben
herif resmen cabbar üzerinden erden timurla dalga geçti lan
sanki bilenmiş gibi
enise çok şaşırdım ben
herif resmen cabbar üzerinden erden timurla dalga geçti lan
sanki bilenmiş gibi
uzaböyle adamlari asacaksin burada abi
albayrak gibi tipleri koycan bunlarin önüne
hmm sanmıyorum - söylenenlerde ingilterede kontrollerden geçirdiler diye okudum sanki. bide bizim uçakçı Scofield 17-17:30 uçak dedi 21 gibi iner yazdı. Bende onun yalancısıyımBir önceki sayfada İstanbul’da sağlık kontrolünden geçti haberleri için dedim
hosgeldınForumu uzun zamandır takip ederim. İlk defa yazıyorum. Bence ndombele Melo etkisi verecek. Çok iyi transfer diye düşünüyorum
En doğru karar , o sözde taraftara da eski tip yöneticiler yaraşır bol bol izlerler Galatasaray da transfer bitmezleri.. o kadar kolay çünkü silip atmak ve adamın fiziginden tutta herseyine sövmek bırakacaktı fener zaha dzeko tete yapsın, bırakacaktı ki bakambu gomis olsun forvet biracakti ki sol bek kazım şu Hollandalınin adı neydi o olsunerden timurun
istifa edecegini düsünüyorum
Evet hepimiz yanılmışız. Bu olayın belli bir hesap içerisinde yapılması gerekiyormuş bunu öğrendik. Takımın hepsinde kumar oynayınca olmuyormuş.Elmas zamanı bonservis ödeyip düşük maaşlı genç oyuncular alınıyordu, Yola böyle başladık en azından. Çoğumuzun üzerinde hem fikir olduğu bi durumdu bu.
Bugün, bonservis vermeyip yüksek maaş vererek oyuncu almaya çalışıyoruz
O gün o planı destekleyenlerin, bugün bu planı da desteklediklerini görüyorum ve harbiden şaşırıyorum.
Elmas dönemi Euro 10 Tl falandı galiba.
Bugün 29 Tl
videoda söylenildiği gibi bize 3 mevkiye transfer lazımdı + rashica icardi ve icardiye yedek.
Öyle bi ön alan kurduk ki Sergio gereksiz adam oldu. taşıyamaz bence yani ön hattı.