Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden beyi tebrik ediyorum, dün güzel bir oyun oynadı, ve taraftar da afiyetle yedi. 1 hafta önce kimse ndombele istemiyordu, şimdi herkes isteyecek duruma geldi, adam bütün muhabirleri köpek etmis

O kadar riskli hamleler yapıldı ki, ndombele ziyech hatta zaha. Hepsinde tutarsa sakatlanmazsa kilo verirse, böyle kadro kurulmaz, saçmalıktan öte birşey değil

Abdülkerimin şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yok bence, son maçta bile hep yanlış durdu, hep yerini kaybetti, zaten çok ağır bir stoper

Yedek adama mi 9 milyon verdik ?

Omar colleyin djikunun falan oynadığı ligde sanchez epey iyi olur ama yine aynı soru, biz niye en önemli mevkiye direk adam alıyoruz ? Zaha-kerem şimdi de nelsson- davinson. Stoper lazimdi ama alternatif biri lazimdi

Valla uygun olur, elde yerli os kalmadi fakat boey sakatlanirsa yedek yok

Sylvia Plath ayağa kalk senden büyüğü geldi

Cl de 3’lu ligde 4’lu olmaz onu gecin

Stoper tandemi cok önemli

Ezbere is görülecek bir mevki degil

Okan hoca dogru oyuncularla dogru kadro’yu bulacaktir hic bir süphem yok

erden timurun

istifa edecegini düsünüyorum
En doğru karar , o sözde taraftara da eski tip yöneticiler yaraşır bol bol izlerler Galatasaray da transfer bitmezleri.. o kadar kolay çünkü silip atmak ve adamın fiziginden tutta herseyine sövmek bırakacaktı fener zaha dzeko tete yapsın, bırakacaktı ki bakambu gomis olsun forvet biracakti ki sol bek kazım şu Hollandalınin adı neydi o olsun

Elmas zamanı bonservis ödeyip düşük maaşlı genç oyuncular alınıyordu, Yola böyle başladık en azından. Çoğumuzun üzerinde hem fikir olduğu bi durumdu bu.

Bugün, bonservis vermeyip yüksek maaş vererek oyuncu almaya çalışıyoruz

O gün o planı destekleyenlerin, bugün bu planı da desteklediklerini görüyorum ve harbiden şaşırıyorum.

Elmas dönemi Euro 10 Tl falandı galiba.
Bugün 29 Tl

videoda söylenildiği gibi bize 3 mevkiye transfer lazımdı + rashica icardi ve icardiye yedek.

Öyle bi ön alan kurduk ki Sergio gereksiz adam oldu. taşıyamaz bence yani ön hattı.
Evet hepimiz yanılmışız. Bu olayın belli bir hesap içerisinde yapılması gerekiyormuş bunu öğrendik. Takımın hepsinde kumar oynayınca olmuyormuş.

Nelsson boey tuttu sadece o dönemde. Bir nebze marcao. Geri kalanı verdiğin bonservisi ile kaldı. Maaş düşük satılabilir dediklerimiz bile satılmadı.

Ndombele forumda hiç istemiyor diye adamın istatistiklerine bakmamıştım bile, şimdi alındı diye baktım da, geçen yıl Napoli'de 30 maçta az çok süre almış. Şampiyonlar liginde de 5 maçta oynamış ikisi ilk onbir.

Nesi beğenilmedi bu adamın, ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt