G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
Barışı kazanmalıyız. Ne olursa olsun
Profesyonel oyuncumuz değilmi? Çıkacak oynayacak
Duygusallığa yer yok
Duygusallığa yer yok
Şu herifi bi yere çekip aklını başına aldıracak kimse yok mu kulüpte. Biz her sorunu halı altına süpürüyoruz, çözmüyoruz bir türlü.Barışı kazanmalıyız. Ne olursa olsun
Duygusallığa yer yok
süleyman demirel çöl gezegenine gitmiş, ne demiş?
"dune dune'dur. bugün bugündür." :d
@Targutay Sabancı
İcardinin sakatlığının fitliğiyle de alakası yok. O maçı açıp tekrar izlersen icardi sakatlanmadan önce aynı bölgeden en az 2 kere daha saatlik geçiriyor.İcardi benim için özel oyuncudur. İnsanı sevdiği daha çok üzermiş durumu var bende.
Belgeye falan ihtiyacım yok. Uzmanı olmam da gerekmiyor. Kas kütlesiymiş, plan dahilindeymiş, bilmem neymiş zerre inancım kalmadı. İcardi 2 yıldır aralıksız kilo alıyor. Çapraz kopartmadan önce de bu sorunu vardı, hatta fit bir İcardi olsa belki de o sakatlığı yaşamayacaktı. Sanki bu sorun çapraz koparttıktan sonra ortaya çıkmış gibi bahsediliyor, yanlış.
Daha ligin başı evet, ama eleştirilerin temeli zaten geçmişi yüzünden. Her şey ona bağlı, bize değil.
İcardinin sakatlığının fitliğiyle de alakası yok. O maçı açıp tekrar izlersen icardi sakatlanmadan önce aynı bölgeden en az 2 kere daha saatlik geçiriyor.
Ben maç içinde de dedim draguşinin o hayvan gibi dalışında bir zedelenme yaşadı. Yani zevkine sakatlanmadı. Bak bu akşam osimhenin de bağları kopabilirdi. hatta daha başka maçta fit bir adamın da başına gelebilirdi(oosterwolde)
Bakın net olarak bu posıizyon sakatlığının ana sebebi.
İyi izleyin abi sakatlanmasının sebebi olarak hala kilosu vardı vücudu zayıf kaldı muhabbeti dönüyor.
İcardi o maçta draguşin müdahalesinden sonra o kadar zorladı ki maç içinde sakatlık geliyorum diye bağırdı. Sonrası zaten kötü son.
Geçmişindeki kilo almaları hakkında bir şey diyemem bende onları eleştirdim ama günümüzdeki durumun direkt sebebi teknik ekip.
Ne engeli yav.Peşindeyim engeli aç