Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışı kazanmalıyız. Ne olursa olsun
Profesyonel oyuncumuz değilmi? Çıkacak oynayacak
Duygusallığa yer yok

süleyman demirel çöl gezegenine gitmiş, ne demiş?

"dune dune'dur. bugün bugündür." :d

@Targutay Sabancı

4212.jpg

20832.jpg

24141.jpg

İcardi benim için özel oyuncudur. İnsanı sevdiği daha çok üzermiş durumu var bende.

Belgeye falan ihtiyacım yok. Uzmanı olmam da gerekmiyor. Kas kütlesiymiş, plan dahilindeymiş, bilmem neymiş zerre inancım kalmadı. İcardi 2 yıldır aralıksız kilo alıyor. Çapraz kopartmadan önce de bu sorunu vardı, hatta fit bir İcardi olsa belki de o sakatlığı yaşamayacaktı. Sanki bu sorun çapraz koparttıktan sonra ortaya çıkmış gibi bahsediliyor, yanlış.

Daha ligin başı evet, ama eleştirilerin temeli zaten geçmişi yüzünden. Her şey ona bağlı, bize değil.
İcardinin sakatlığının fitliğiyle de alakası yok. O maçı açıp tekrar izlersen icardi sakatlanmadan önce aynı bölgeden en az 2 kere daha saatlik geçiriyor.

Ben maç içinde de dedim draguşinin o hayvan gibi dalışında bir zedelenme yaşadı. Yani zevkine sakatlanmadı. Bak bu akşam osimhenin de bağları kopabilirdi. hatta daha başka maçta fit bir adamın da başına gelebilirdi(oosterwolde)

Bakın net olarak bu posıizyon sakatlığının ana sebebi.

İyi izleyin abi sakatlanmasının sebebi olarak hala kilosu vardı vücudu zayıf kaldı muhabbeti dönüyor.

İcardi o maçta draguşin müdahalesinden sonra o kadar zorladı ki maç içinde sakatlık geliyorum diye bağırdı. Sonrası zaten kötü son.

Geçmişindeki kilo almaları hakkında bir şey diyemem bende onları eleştirdim ama günümüzdeki durumun direkt sebebi teknik ekip.

İcardinin sakatlığının fitliğiyle de alakası yok. O maçı açıp tekrar izlersen icardi sakatlanmadan önce aynı bölgeden en az 2 kere daha saatlik geçiriyor.

Ben maç içinde de dedim draguşinin o hayvan gibi dalışında bir zedelenme yaşadı. Yani zevkine sakatlanmadı. Bak bu akşam osimhenin de bağları kopabilirdi. hatta daha başka maçta fit bir adamın da başına gelebilirdi(oosterwolde)

Bakın net olarak bu posıizyon sakatlığının ana sebebi.

İyi izleyin abi sakatlanmasının sebebi olarak hala kilosu vardı vücudu zayıf kaldı muhabbeti dönüyor.

İcardi o maçta draguşin müdahalesinden sonra o kadar zorladı ki maç içinde sakatlık geliyorum diye bağırdı. Sonrası zaten kötü son.

Geçmişindeki kilo almaları hakkında bir şey diyemem bende onları eleştirdim ama günümüzdeki durumun direkt sebebi teknik ekip.

Peşindeyim engeli aç

ikardi bir dursa 10 tane yazar.. öyle iyi duruyor düşün.. osimhende barışta durmayı bilmiyor boşu boşuna hırpalıyorlar kendilerini ne gerek o kadar koşmaya.. adama hayrına gol attırıyorlar.. cl de var mı öyle..

Abi mesela kura çekiminde 1 tane boşluğumuz olduğu ve ona göre hareket edileceğini anlatıp sonra yabancı sınırına göre bu sayı değişir diyen yalan makinesini bozacak yönetici vardı.
Ne oldu o iş.

Okan buruk ersin düzenin programına mı çıkıyor bilgisi olan var mı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünya kadar para harca sezon içinde topçunu alıp götürüp sakatlasınlar. Abv fifa ve uefa , şu milli takım arasını kaldırıp sezon bitince oynatın ne oynatıyorsanız

Yok abi bi topçuya 75 vermemek lazımdı, onun yerine 5 tane adam alınırdı mesajları Osimhen'in yürüdüğü görüntüler ortaya çıkınca taslaklarda tozlanmaya kaldırıldı, ta ki sakatlanana ya da gol kaçırana kadar. Bu akşamki sakatlık ufak bi heyecan yaratmıştır bu tiplerde eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt