Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne essieni ya Annan dediğin adam 24 yaşına gelmiş geleceği azçok belli artık 18 yaşında değilki abartmayalım

Evet , Baptista gelecek ön libero oynayacak! Hakikaten bu beklenti de olanlar var galiba.İlerisi için tamam da o hurafe dönem bitti artık, gerçekle tanışın.

olmadi,

Tercuman/Gizli silah/Gizli Futbol sube sorumlusu/Gizli Teknik Direktor/Gerektiginde gizli Forvetimiz Mert :D:D:D

Tesekkurler arkadaslar. Baptista'nin her bolgede oynadigini biliyorum. Sadece Annan'in da gelecek icin lazim oldugunu dusunuyorum. Baros olmadigi zamanlarda da Baptista forvete gecer, Annan ortasahaya alinir olur biter. Bu arada mecburen hucumun her iki kanadinda da Turk oyuncu oynamak zorunda.

Annan'ı unutun derim ben. Baptista gelince ilk 11 için ciddi şansı olan 7 oyuncu olacak.

Baros-Misi-Elano-Baptista-Cana-İnsua-Neill,, Kewell ve Pino yedek kalacak çook büyük ihtimal. Elano kesik yemesi en muhtemel adam. ama form tutar ve kendini gösterirse takımın abartmıyorum en yararlı oyuncusu olur. forma savaşı kızışacak.

2 kanatta türk olmayacak. Solda arda olacak. bu kadar yıldızın olduğu kadroda ne aydın ne serdar oynar sağda. kupa maçında falan oynar onlar. orduya kaşı falan.

Yonetimden Ingilizce ve Hollanda cevirme icin tecrumanlik icin aday olmak istiyorum mumkunmu :)

İnsua dünya kupasında forma giydi mi Arjantin'de hatırlamıyorum..?

Evet , Baptista gelecek ön libero oynayacak! Hakikaten bu beklenti de olanlar var galiba.İlerisi için tamam da o hurafe dönem bitti artık, gerçekle tanışın.

Hayır zaten İnsua alındı bek e,Cana yı kesemessin ondan başka adam gibi ön libero yok,baptista yedek kalır büyük ihtimalle.Sorun çıkarır yedek oturunca,ayrıca yıllık tonla para alır gelirse.

Ben Baptista´nin forvet olarak düsünüldügünü düsünüyorum. Ayrica 5 Milyona Baptista´yi almak risk filan degildir. Fizigi Türkiye´de is yapmaya yeter. Domuz gibi güclü herif.

ne essieni ya Annan dediğin adam 24 yaşına gelmiş geleceği azçok belli artık 18 yaşında değilki abartmayalım

24 yaşından 28 yaşına kadar bir oyuncu ne kadar aşama kaydeder sence? bence baya edebilir. zaten annan gana milli takımında sakat essien'in yerine oynadı ve takımı çeyrek final oynadı başka teferruada gerek var mı

gole gore bakacaksaniz hatirlatirim balta da ondan daha super bi gol atmisti son mac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt