Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3168.jpg
Fazıl abi son vuruşu yaptı. :D

Yahu TSL'de yabancı kaleciye ne gerek var biz Orkun'lu Aykut'lu takımla şampiyon olmuştuk :)

tamam sakatlanabilecek potansiyeli olan oyuncuları çıkartıp kamenininde geldiğini varsayarsak..

kameni, neill, cana, misimovic, insua, baros.. kewell, elano, pino sakat diyelim.. kameni gelirse orta sahada yine mustafayı veya barış'ı mı görmek istersin.. yoksa annan, emana gibi birisini mi ? kaleye yabancı kontenjanı harcamak gereksizdir. Volkan nasıldı nasıl oldu gördük gerek yok Kameni'ye falan durun arkasında Ufuk'un utandırmayacaktır. hem orta sahaya iyi bir oyuncu gelirse defans biraz daha rahatlıcak kalemizde az pozisyon göreceğimizi düşünüyorum. O yüzden kaleci transferi şu an Misimovic ve İnsua transferinden sonra yapılabilecek en saçma transfer olur..

ztn bende ufuk'un kalede oynamasını istiyorum, kameni alınmasın. sadece sakatlık başımızı bırakmıyor sorun olmaz o anlamda söylemiştim:D

3168.jpg
Fazıl abi son vuruşu yaptı. :D

27 Ağustos 2010 Cuma 21:31:48

Arkadaşlar Misimovic bu gece biter de, esas önemli olan rijkaard’ın Cana’nın yanına oyuncu istememesi...Emana ve Annan’ı veto etmiş...Mutlaka hem defansif hem de ofansif oynayan bir sol kanat istiyormuş israrla...şimdilik gelişmeler böyle...

4 gün öncede bunu demişmiş.

Yahu bu Kameni de öyle ahım şahım bir kaleci değil diyorlar, hem çok çok iyi bir kaleci olsa 3 milyon'a bırakmazlar değil mi?

---------Misimovic----------

------Cana-------Elano-----

Böyle bir orta saha ? :D

cok zor, misimovic defans icin hicbirsey yapmaz, Kewellin yaptigi kadar bile yapmaz.

elano nun defansa olan katkisi gecen sene gördük.

45 dk kosar, elinden gelen herseyi yapar ama 90 dk asla bi hem ofansa, hem defansa katki yapamaz.

Cana da hareketli biri degil.

Kesici, cogu zaman tek top oynayan birine benziyor.

Bu orta saha anadolu takimlara karsi Alisamiyende belki olur

Top hep bizde kalacak, müthis pas trafigi olacak vs vs

ama genel olarak cana-elano-misimovic 3'lüsü bana hayal gibi geliyor.

elanonun yerine annani koyduk mu olur bu is.

.....................................ufuk....................................................

sabri.............................neil....................servet.....................insua

.....................cana.................Yabancı transfer(annan-emana)EN KOTU ELANO=)

.....pino.........................misi..............................arda

..........................baroş...........................................

oldumu size 7..hala yabancı kalecı alıcaklarsa baska bısey demıyorum..ufuk bu sene yeterlı olucaktır.zaten sene sonunda guven verırse 4-5 sene kalecıye gerek kalmaz...

şimdi pino yerine ben asla serdaryada aydını ıstemıyorum.saglam bır pino oradan akar=) bu takımda 4 tane saglam turk var servet mecburıyetten saglam=) arda servet sabri ufuk...yani biz ayhanı barısı sarpı serdarı yada baltayı en ıyı ıhtımalle 1ını ızlemeye devam edıcez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt