Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ey millet...

40 saattir uykusuzum...

Bugün twitter de ölü.Oradaki duyumcular da artık son saatlere girildiğini,kimsenin kimseden haberinin olmadığını söylüyorlar..

Artık uyku vakti :)

Sizde bir duyum varsa söyleyin bekleyelim,yoksa cümleten iyi geceler...

Bu sene Şampiyon olursak ve bunda da Misimovic'in iyi kötü bir katkısı olursa, aslında bu Şampiyonluğu Wolfsburg'un Diego'yu almasına borçlu olacağımızı kim düşünüyor acaba ?

Demem o ki plansız, programsız iş yapıldı. Bizim transfer politikamız böyle olmamalı.

diyorumya tombala cektik fanatik itlerinin dedigi gibi ayni

ama Fr degil yonetim cekiyor tombalayi ya tutarsa

buradaki taraftar profili belki yiyecek bu numarayi ama adim gibi eminim genel kurul gozunun yasina bakmayacak ilk secimde bu yonetimin

GS li olduklarindan suphemiz yok, geldigindede cok sevinmistik ama ne yazikki kapasiteleri bu kadarmis

Fotomaç - "G.Saray bizi oyaladı"

"G.Saray bizi oyaladı"

Betis Başkanı Luis Oliver, G.Saray'ın Emana için kendileriyle masaya oturduğu sırada B-C hatta D planlarının hazır olduğunu...

fotomac.com.tr / 31.08.2010 17:18

Betis Başkanı Luis Oliver, G.Saray'ın Emana için kendileriyle masaya oturduğu sırada B-C hatta D planlarının hazır olduğunu açıkladı. "G.Saray'ın Emana için ısrarcı olmamasından böyle bir alternatif hazırladıklarını bilmeliydik" diyen Oliver, "Emana, bizimle kaldı. O bizi, biz onu istemediğimiz halde onunla devam etmek zorunda kaldık. G.Saray bizi oyaladı ve çok zor durumda bıraktı" diye konuştu. Emana bugün istemeyerek de olsa idmana çıktı.

B_7c134a794e825d6d7efbc4d7b441325d.jpg

mesut ozil 15 miliona reala gitmisken bence arda icin 11 milion super bi tekliftir

evet ingilterede 20 de ispanyada 23.59 da bitti transfer sezonu :D bizdede son 16 saat...

Takımın sistemi oturursa herkes ne yapması, nasıl yapması, herşeyi zamanında yaparsa yani takım olabilirsek bu kadroya 3 futbolcu takviyesiyle liverpool vb. takımlar karsımızda duramaz. Keşke CL'de olabilseydik te bu gibi takımlarla oynayabilseydik. Avrupa'dan elenişimiz bize yakışmadı, Cimbom herzaman Avrupa Arenası'nda olan bir kulup olması lazım ve bunun da CL olması gerekir, Avrupa Ligi değil.

liverpool vb. takımlar mı dedin ben mi yanlış okudum senin mantuğa göre avrupada en iyi takım biz oluruz 3 transferle

annan bize ne katkı sağlayacak ki adamın kariyerinde toplam 2 gol var biraz tuhaf değil mi guiza'dan bile az gol atmış:)

orta sahada falan oynuyor ama yine de çok az

Haklısın adam defansif orta saha olduğu için 12 15 arası bir gol atması lazım süpürücü özelliği yanında

Kimse istemedi diye, kötü olacak değil o futbolcu. Misal, Arturo Vidal da tam bir DMC'dir, Şili'de çok iyi performans gösterdi, ancak onu da pek isteyen çıkmadı. Bu yüzden o da mı kötü futbolcu? Annan, Galatasaray için çok yararlı olabilecek bir futbolcu.

Koç dediğin adam Almanyada Lever de oynuyor Annan ise Norveç te Rosenborg da örneğin biraz saçma oldu

Reis sanki Annan ı abarttığımız düşünüyorum şu ana kadar hiç duymadık ayrıca şu an da Avrupa dan hiçbir takımda istemiyor adamı Fernandes içinde Chievo ya gitti diyorlar

Annan olmak zorunda degil dedigim gibi, demek istedigim Misimovici 7 milyon euroya alabiliyorsan, Cana icin harcadigin 5 milyon euroya baya saglam, top yapmayi seven, defansi cok iyi olan ama ofansada katkisi olan birini alabilirdik, bunu demek istiyorum. Üstüne 1-2 milyon koyarsan hatta Makoun gibi, ledesma gibi muthis bir topcuyu getirebilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt