Cevap: Transfer Nöbeti
onu anca city real ya da chelsea alır 4. bi takım yok şu an bence
lukakuya para dayanmaz şu anda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lukakuya para dayanmaz şu anda![]()
brezilyalılar alınmasın takıma.sevmiyorum o herifleri.hiç hayırları dokunmadı bize.
Beyaz Bir baykuş edasıyla sana seslenmek istiyorum
Harbi mi lan?![]()
4-5-1 oynarsak.
--------------Ufuk-----------------
--------Neill--------Servet---------
Sabri-------------------------Insua
------------Elano-Cana-------------
Serdar--------------------------Arda
----------------Misimovic------------
--------------Baros------------------
eyvallah valla böyle duyunca en azından bi umut oluyor içimde
adamı izlemedim tanımadım bilmiyorum daha önce hiç
4-5-1 oynarsak.
--------------Ufuk-----------------
--------Neill--------Servet---------
Sabri-------------------------Insua
------------Elano-Cana-------------
Serdar--------------------------Arda
----------------Misimovic------------
--------------Baros------------------
kaleye zaten kıt olan yabancı kontenjanını kale için harcamazlar zaten ufuk kazanılmalıdır, insua defansa, misimovic de ortasahaya geldi işte sen kimleri istiyorsun buralara daha başka?
adnan sezgin kesin baptista'nın fiyatını aşağıya çekmeye çalışıyordu fırsat bu fırsat roma boriello'yu almış, baksanıza misimoviç'in fiyatını bile 7'e düşürmüşler hem de 3 taksit, senelik ücreti de türkiye şartlarına göre gayet makul 2,1 milyon euro, nobre bile 2,5 alıyor yamulmuyorsam
Transfer cogu ulkede kapandi bugun, mesela Italya ve Ingiltere. Italyada transfer sezonu kapandiysa, Baptista nasil gelecek?
bugün gstv de yapılan röportajları izlyebileceğim bir link varmı?
Transfer cogu ulkede kapandi bugun, mesela Italya ve Ingiltere. Italyada transfer sezonu kapandiysa, Baptista nasil gelecek?
Ali Ece bugunku ligtvde prograda 3korner 1 penaltı ısımlı programda ıste Canaya degındı dedıkı Marsilyada rkadaslarla halı sahada mac yapıyoruz sert gırdım bı adama oda bana kendını lorık canamı zannedıyosun dedı adam marsilyada kaptan kral falan dedi gibi birseyler dedi yanlısım varsa affola![]()