Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Ece bugunku ligtvde prograda 3korner 1 penaltı ısımlı programda ıste Canaya degındı dedıkı Marsilyada rkadaslarla halı sahada mac yapıyoruz sert gırdım bı adama oda bana kendını lorık canamı zannedıyosun dedı adam marsilyada kaptan kral falan dedi gibi birseyler dedi yanlısım varsa affola :D

elano cana'nın yanında b2b oynayamaz mı acaba?

cana - elano

misi

bu şekilde...

4-5-1 oynarsak.

--------------Ufuk-----------------

--------Neill--------Servet---------

Sabri-------------------------Insua

------------Elano-Cana-------------

Serdar--------------------------Arda

----------------Misimovic------------

--------------Baros------------------

O 4-5-1 olmuyor ya 4-4-1-1 ya da 4-2-3-1 oluyor

eyvallah valla böyle duyunca en azından bi umut oluyor içimde

adamı izlemedim tanımadım bilmiyorum daha önce hiç

şunu diyebilirim izleyen biri olarak.marsilyadaki futbolunun yarısını oynasın siler sübürür orta sahayı tek baına...

adnan sezgin kesin baptista'nın fiyatını aşağıya çekmeye çalışıyordu fırsat bu fırsat roma boriello'yu almış, baksanıza misimoviç'in fiyatını bile 7'e düşürmüşler hem de 3 taksit, senelik ücreti de türkiye şartlarına göre gayet makul 2,1 milyon euro, nobre bile 2,5 alıyor yamulmuyorsam

4-5-1 oynarsak.

--------------Ufuk-----------------

--------Neill--------Servet---------

Sabri-------------------------Insua

------------Elano-Cana-------------

Serdar--------------------------Arda

----------------Misimovic------------

--------------Baros------------------

4-2-3-1 oynıyacağız..Bu kadroda Serdar ve Arda Misinin hizasında oluyor.

Transfer cogu ulkede kapandi bugun, mesela Italya ve Ingiltere. Italyada transfer sezonu kapandiysa, Baptista nasil gelecek?

basacaksin parayi gidip selcuk inani alacaksin süper bi kadromuz olurdu ama iste satarmi trabzon selcuku bu saatten sonra

kaleye zaten kıt olan yabancı kontenjanını kale için harcamazlar zaten ufuk kazanılmalıdır, insua defansa, misimovic de ortasahaya geldi işte sen kimleri istiyorsun buralara daha başka?

Kaleci konusunda ben de Ufuk'a sans verilmesi taraftariyim. ama o zaman Aykit'la ugrasmamaliydik onca mac..Istisnasiz hepsinde hata yapti. demek ki Rijkaard'in ilk tercihi Ufuk da degil ama..

Defans derken sag ya da sol bekten bahsetmiyorum, benim derdim Servet'i yedek birakacak biriydi. Daha once de dedim, Turk, genc, atletik, hizli, ve Neill'den ogrenebilecek biri. Servet'le olmuyor bu is, maclari izlediyseniz siz de biliyorsunuz..

Orta sahaya Misimovic geldi ama artik dilimizde tuy bittiren box-to-box, "kopru" gelmedi. Yani Rosicky=Misim. dersek eger, Ledesma= ?. Bu pozisyon hala bos, ve bana soracak olursaniz, ne Sarp, ne Baris, ne de Ayhan boyle bir oyuncu degiller. Cumhur ile Musa su anda sadece potansiyeller.

adnan sezgin kesin baptista'nın fiyatını aşağıya çekmeye çalışıyordu fırsat bu fırsat roma boriello'yu almış, baksanıza misimoviç'in fiyatını bile 7'e düşürmüşler hem de 3 taksit, senelik ücreti de türkiye şartlarına göre gayet makul 2,1 milyon euro, nobre bile 2,5 alıyor yamulmuyorsam

evet yamulmuyorsun ayrıca nihat denen kazma 3.5 milyon € alıyor...

Bir Sorum daha var,İnsua mı gerekliydi bu takıma,yoksa Cana'nın yanına bir boxtobox oyuncu mu ?

Ali Ece bugunku ligtvde prograda 3korner 1 penaltı ısımlı programda ıste Canaya degındı dedıkı Marsilyada rkadaslarla halı sahada mac yapıyoruz sert gırdım bı adama oda bana kendını lorık canamı zannedıyosun dedı adam marsilyada kaptan kral falan dedi gibi birseyler dedi yanlısım varsa affola :D

Sunderland forumlarında epey cıngar çıkmıştı zaten biz alınca

zaten biz kimi alsak forumlarında ee arda ile mi takas ettik diyor zangoçlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt