Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

quaresma ile ne işimiz var allah aşkına adamın referansı ortada hiç gerek yok quaresma geleceğine keita gelsin daha iyi be

Necati'yi tekrar almamız Necati'ye ayıp olur. Adam işin düşünce alırmış gibi... Olacağını zannetmiyorum ama olur ya alırsak hani...

Artık genç oyuncu almalıyız. Takım yaşı 30 a yaklaştı sanırım :SS:

Harbiden bu kuarezma konusu nereden çıktı.

Necati'yi tekrar almamız Necati'ye ayıp olur. Adam işin düşünce alırmış gibi... Olacağını zannetmiyorum ama olur ya alırsak hani...

Bilmiyorum belli olmaz , olur mu olur.

Ancak ben Elmander giderse yerine Eren'i istiyorum gerçekten yedek olarak üst düzey iş yapar :) Hem Bundesliga'da takımı Hoffenheim'da düşmek üzere çok uygun bir bonservis ile alabiliriz :)

[video=youtube;qd97kqojthk]https://www.youtube.com/watch?v=qd97kqojthk[/video]

Alper'in bonservisinden düşme koşuluyla Necati alacaklarından vazgeçti diye bir haber duyabilir miyiz acaba ? :)

q7'yi kesinlikle istemem ben fakat q7 ile ilgilenmemiz yabancı kuralının değişeceğine dair bir işarettir.

Fatih hoca q7'yi oynatacağım diye Eboue'den,yabancı stoperden veya Melo'dan vazgeçecek değil herhalde !

7+2 veya 8+2 gibi bir yabancı sınırı gelirse o zaman alma gibi bir durumumuz olur.(Umarım alınmaz.:mad:)

Ne planliyoruz gercekten cözemiyorum. Necati'yi bedavaya alip Umut'u mu almiyoruz? Necati'yi Elmander'in yerine mi aliyoruz?

Bu transfer dönemini umarim iyi kullaniriz. Bana baya riskli isler yapiyormusuz gibi geliyor

Ne planliyoruz gercekten cözemiyorum. Necati'yi bedavaya alip Umut'u mu almiyoruz? Necati'yi Elmander'in yerine mi aliyoruz?

Bu transfer dönemini umarim iyi kullaniriz. Bana baya riskli isler yapiyormusuz gibi geliyor

Elmander - Umut takası da olabilir.

quaresma yerine bonservisleri elinde olan weiss veya arshavin'i tercih ederim

Oturan kadroya özellikle hücum anlamında çok fazla değiştirmek anlamsız ki çıkan haberler bir garip..

Alper-stoper ve sol bek yeterli olacaktır zaten..

Ayrıca çıkan isimlere bakınca taktiğe göre mi adam alıyoruz yoksa adam aldıktan sonra kişiye göre mi taktik oluşturucaz anlamış değilim..

q7'yi kesinlikle istemem ben fakat q7 ile ilgilenmemiz yabancı kuralının değişeceğine dair bir işarettir.

Fatih hoca q7'yi oynatacağım diye Eboue'den,yabancı stoperden veya Melo'dan vazgeçecek değil herhalde !

7+2 veya 8+2 gibi bir yabancı sınırı gelirse o zaman alma gibi bir durumumuz olur.(Umarım alınmaz.:mad:)

Eğer yabancı kontenjanı q7 ve onun tarzı oyuncular için dusecekse inşallah hiç düşmez o sınır

Ya neden kanat oyuncusu alıyoruz ki anlamıyorum al türk stoper al taş bi sol bek bitir transferi sonra yanına artık alper mi alıcan eren dersiyok mu alıcan süsle türk lerle

Oturan kadroya özellikle hücum anlamında çok fazla değiştirmek anlamsız ki çıkan haberler bir garip..

Alper-stoper ve sol bek yeterli olacaktır zaten..

Ayrıca çıkan isimlere bakınca taktiğe göre mi adam alıyoruz yoksa adam aldıktan sonra kişiye göre mi taktik oluşturucaz anlamış değilim..

Alınan adamları taktiğe göre şekillendirmeye çalışıp o sırada puan kayıpları ve başarısız sonuçlar alıp, ardından futbolculara göre taktik denemeye çalışmak olarak gidecek bir sürecin başındayız.

Alınan adamları taktiğe göre şekillendirmeye çalışıp o sırada puan kayıpları ve başarısız sonuçlar alıp, ardından futbolculara göre taktik denemeye çalışmak olarak gidecek bir sürecin başındayız.

Katılıyorum gerçekten kendi başımıza iş açıyoruz..

hergun gırıp yazılanları okuyor ,

bonservissiz kolo toure varken başka isimlere yonelmeye

adriano ya alternatif isimler yazılmasına (20 de ısteseler alınmalı)

alper ın faydalı olur mu denmesıne

fener macında kı tahrıklere ragmen sekıl değiştirmeyen melo nun alınmamasına

Q7 nin alınmasına tepki gosterenlere

anlam veremiyorum !!!

Haim Revivo: "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt