Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Alper için ederinden fazla vermeyiz dedi. Eses e bir uyarı dı bence. Meloyu da başkan istemiyor

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

kardesim fatih hoca isterse ikisinide aliriz,herhalde sayin baskanin ne kadar demokratik oldugunu biliyorsundur

kendini görüsünü söyleyebilir baskan ama son söz terimde:yenieek:

O kadar heyecan yok artık.

Ara transferdeki heyecanımızı bu yaz döneminde yaşayamayız herhalde ama yinede bu yaz transferinde girişimler biraz artısın heyecan gelmeye başlar.:cool:

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

kardesim fatih hoca isterse ikisinide aliriz,herhalde sayin baskanin ne kadar demokratik oldugunu biliyorsundur

kendini görüsünü söyleyebilir baskan ama son söz terimde:yenieek:

Bende alınmasından yanayım. Gidip üst düzeyini geturemiyorsak Alper alternatifi olamaz

Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Şeref Aydın, baksa ya buralara. :o

O beğenilmeyen Hamit Almanya'nın üst düzey takımlarında her sezon kaç maça çıkmış açın bir bakın Quaresma'yı Hamit'e tercih edenler. Bir de porto dışında Quaresma kariyerine bakın.

Futbolu trivela ve futbol olarak görmüyorsanız aradaki kalite farkını görebilirsiniz.

Arkadaşlar iyi bir kanat oyuncusu yeterli onun dışında orta saha özellikleri olan Hamit gibi bir kanat oyuncusu orta sahada oynayabilen adam çok lazım şampiyonlar liginde. Bu açıdan öyle Hamit'i yazmayıp Quaresma'yı yazarsanız komik olur kevgire döner o kadrolar.

Bu arkadaş bekmi açıkmı?

Adam hep hücümda :)

Defansı nasıl acaba? Milli takıma cağrılmışmı?

Milli takima cagirldi ama orda marcelo farktörüde var. marcelo sakatlnaidginda bir kac kez milli oldu galiba. fluminensede ama bir kac macini izledim. adam sol tarafi otobana cefiriyor tek basina muthis o konuda ki hoca zaten ondan israrci carlinhos konusunda. defans yani da iyi ama fizik konusunda avrupada ayak uydurmasi icin gelismesi gerekir. iyi bir camp programmi ile ve biraz sabir ile fiziki eksiklerinide gecistire bilir diye düsünüyorum.

Q7 yi bende istiyorum ama alternatif olarak 11 oyuncusu olarak değil arkadaş Burakı kesip q7 yazmak ne demektir?Bu adamı Türkiye'de neden kimse beğenmiyor adamın ne yapması lazım daha millet yeni sezon kadrosu yazarken habire onu kesiyor bu seneki gollerimizin yarısını o adam attı Drogbadan tek forvet oynarsa bu kadar golcü performans beklemeyin.

O beğenilmeyen Hamit Almanya'nın üst düzey takımlarında her sezon kaç maça çıkmış açın bir bakın Quaresma'yı Hamit'e tercih edenler. Bir de porto dışında Quaresma kariyerine bakın.

Futbolu trivela ve futbol olarak görmüyorsanız aradaki kalite farkını görebilirsiniz.

kalite yerine istikrar farki deseydin. kalite olarak cümlen biraz komik olmus acikcasi. Q7 top diye oynar hamitle kalite olarak bakarsak. ama tam terside isine saygi ve istikrar bakimindan hamit uzak ara önde Q7 ye göre.

ikiside kardesim

o kadar ofans oynayan topculari doldurmusun yemin ediyorum karabük bile 4ler o kadroyu

Ben istedigim kadroyu yapmadim ki kardesim. Baskanin bahsettigi isimlerden bir kadro yaptim. Hatta düsüncelerimi ve elestirilerimi de belirttim. Mantigimin almadigini, ne düsündüklerini de merak ettigimi söyledim. Konusulan isimlere bakinca, ortaya nasil bir kadronun cikacagini kestiremiyorum ben.

Bu takımda Sneijder faktörü henüz devreye girmedi asıl o oynamaya başlasın izleyin bu takımı.

Ben istedigim kadroyu yapmadim ki kardesim. Baskanin bahsettigi isimlerden bir kadro yaptim. Hatta düsüncelerimi ve elestirilerimi de belirttim. Mantigimin almadigini, ne düsündüklerini de merak ettigimi söyledim. Konusulan isimlere bakinca, ortaya nasil bir kadronun cikacagini kestiremiyorum ben.

kardesim bende öyle ahim sahim abartili transfer olacagini sanmiyorum

solbek stoper alper potuk melo umut bulut

bir iki tanede genc topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt