Cevap: Transfer Nöbeti
Ceza yemeyelim diye bildirim yapılmıyor mu zaten? :SS:
Ceza yemezmiyiz...
Ceza yemeyelim diye bildirim yapılmıyor mu zaten? :SS:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza yemezmiyiz...
Umutun bonservisine almak yerine gekası alalım bedavaya, gekas 10 kumaş daha iyi umuttan, burakdan bile daha iyi kumaş genç hali.
Şu yabancı sınırın ....
Gekas gibi bir adamı alamıcaz bu yüzden, ne güzel yedek oludu CL sonrası lig maçları ve türkiye kupasında show yapardı, cl de öne geçince sokardık oyuna yunan kobrayı.
Şu yabancı sınırın ....
Gekas gibi bir adamı alamıcaz bu yüzden, ne güzel yedek oludu CL sonrası lig maçları ve türkiye kupasında show yapardı, cl de öne geçince sokardık oyuna yunan kobrayı.
Orayı Riera'nın halletiğini düşünmüyorum...Dany 3 maçın 2 sinde en az 7-8 kez Riera'nın kademesine girdi özellikle Avrupa maçlarında...
Saffet Ulusoy @saffetulusoy 34 dk Haftasonuna kadar camiamiz icin cok onemli bir imza atacagimiza inaniyorum. Dünden bugüne cok yol alindi. Insallah hayirlisi olacak
var mı bir bilgisi olan
Yahu ne Gekas'ı kendinize gelin.
leverkusende gol kralı oldu herif, mükemmel bir yedek olur, mükemmel, umut gibi kazma değil.
Şu yabancı sınırın ....
Saffet Ulusoy @saffetulusoy 34 dk Haftasonuna kadar camiamiz icin cok onemli bir imza atacagimiza inaniyorum. Dünden bugüne cok yol alindi. Insallah hayirlisi olacak
var mı bir bilgisi olan