Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer nöbetinde geçtimi hiç bilmiyorum ama demeden geçemeyecem

KAP açık mı beyler :asd:

Emre giderse kiralık olsun.O kadar da kötü bir oyuncu değil.

Şu ********************* twitteri bizim yonetici falan mi kullaniyor...

Galiba sedat dogan olabilir mi :D

Adam ne dediyse dogru cikiiyor...

Helal olsun valla

Bu sezon tarihimizde ilk kez formalar bu kadar erken çıktı şimdi de transferler son günden önce bitecek mi bakalım :D

Şu yabancı sınırın ....

Gekas gibi bir adamı alamıcaz bu yüzden, ne güzel yedek oludu CL sonrası lig maçları ve türkiye kupasında show yapardı, cl de öne geçince sokardık oyuna yunan kobrayı.

Şu yabancı sınırın ....

Gekas gibi bir adamı alamıcaz bu yüzden, ne güzel yedek oludu CL sonrası lig maçları ve türkiye kupasında show yapardı, cl de öne geçince sokardık oyuna yunan kobrayı.

Yahu ne Gekas'ı kendinize gelin.

Şu yabancı sınırın ....

Başkan Beyaz tv de demedi mi yaş ortalamasını yükseltmek istemiyoruz hala ne diyorsunuz

Orayı Riera'nın halletiğini düşünmüyorum...Dany 3 maçın 2 sinde en az 7-8 kez Riera'nın kademesine girdi özellikle Avrupa maçlarında...

Doğru haklısın Dany çoğu maçta kademeyi doğal olarak bilmeyen Riera'nın açıklarını kapattı, şimdi alınacak olan Carlinhos'un da çok fazla açık vereceğini düşünüyorum ve yine Dany'in açık kapattığını fazlasıyla görürüz. Sende hızıyla bu kadar açık vermeyeceğini savunuyorsun, bu konuda haklı olabilirsin ama neden iki yönü daha dengeli bir oyuncu bakmıyoruz ben onu anlamıyorum. Dediğin gibi hızıyla Riera kadar açık da vermeyebilir ama verebilirde...

leverkusende gol kralı oldu herif, mükemmel bir yedek olur, mükemmel, umut gibi kazma değil.

haklısın keşke bende isterim ama burası TÜRKİYE yabancı sınırı var eğer rahatlık olsa haklısın hiç düşünmeden ucuza daha az maliyetli yer tutmasını biliyor iyi oyuncu ama maalesef imskansız

Nedense Ardayi ima ediyormus gibi geldi bana..Alper camiamiz icin o kadarda önemli bir transfer degil gibi...

Alper işi tamam mı arkadaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt