Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupada 22 yasindakiler dede olmus ,bizde halen gencler
saygilar
Türk pasaportundan
Daha önce Fener kovdu masandan, Alper kalkmadı.
-------------------------------------Muslera---------------------------------------------------
Eboue------------------Semih-----------------Yabancı----------------------------Yabancı
--------------------------------------Gökhan--------------------------------------------------
----------------------Selçuk---------Sneijder-------------Arda------------------------------
----------------------------------Drogba----Burak--------------------------------------------
Veysel sarı muhabbeti dönüyor fener icin demekki bunlar demirörenle konusmus yabancı statüsü degişmeyecek
Beyler Arda sol iç oynar mı?Manisa'da sol bek oynamışlığı var rakipten top çalması falanda iyi tek sorun o bölgedeki tempoya nasıl karşılık vereceği şöyle bir diziliş iyi olmaz mı?
--------Melo-------
--Selçuk-----Arda--
------Sneijder------
YAW yemişim onun türk pasaportunu kulübüne 15 kendisine 3 milyon verene kadar ben 3 tane inler yetiştiririm alt yapıdan o parayla
kalstromm wikide bizdemi...ben bi duyum aldim.
Alper bize gelirmi, gelmezmi bilmiyorum.
Ama Fanatik Galatasarayli Salihin aklinimi celsek bu olaydan sonra. Hep onlarmi yapacak bu cirkeflikleri. Biri su sahtekarlara artik kendi oyunlarini oynamali.
Alper'i almayı bile beceremedik, Arda ve Gökhan İnler'i nasıl alacağız?
Beyler Arda sol iç oynar mı?Manisa'da sol bek oynamışlığı var rakipten top çalması falanda iyi tek sorun o bölgedeki tempoya nasıl karşılık vereceği şöyle bir diziliş iyi olmaz mı?
--------Melo-------
--Selçuk-----Arda--
------Sneijder------
YAW yemişim onun türk pasaportunu kulübüne 15 kendisine 3 milyon verene kadar ben 3 tane inler yetiştiririm alt yapıdan o parayla
bu gurbetci cocukları almamız sart artık
Alper'i almayı beceremedik, Arda ve Gökhan İnler'i nasıl alacağız?