Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper hangi takımda oynayacak seneye? Yok sözünü tutmadılar, bilmem ne yaptılar diye trip atıyoruz ama neticede alamadık Alper'i işte. Ne yapıp edeceksin yabancı sınırı olduğu sürece böyle topçuları alacaksın. Nasıl alacakları beni ilgilendirmez, bir şekilde becereceksin almayı.

SON 3 mesajın cok ciddi dikkatimi çekti devamlı bi yönetime sallama çabası olumsuzlukla dolu yorumlar olmuyor böle.. art niyetli olmak istemiyorum!!!!

Alper'in yerine gelebilecek oyuncular:

Soner Aydoğdu

Jem Karacan

Tolgay Arslan

Muhammed İldiz

Enes Saplık

Tolga Ciğerci

Kerim Frei

Bunlar şimdilik alıma gelenler...Belki Mehmet Ekici bile olabilir.

Yabancı sınırı var, kadromuz çok yaşlı ve hala almıyoruz böyle genç Türk oyuncuları, gerçekten saçmalık. Selçuk ve Burak dışında üst seviye Türk oyuncumuz yok, Semih tartışılır belki..

Alper'i Nani'yi kenara bırakıp Melo'yu almak lazım önce.Alper iyi rotasyon oyuncusu olurdu bizim için o olmazsa Yekta oynar Emre Ç. oynar pek fark eden bi şey olmaz.Melo alınmazsa işte o zaman asıl sıkıntı başlar.

eeh yeter ama ya gorus belirtmek yasakmı arkadasım galatasaray taraftarı bu değil gitmiyorum sen git. allah allah sanki messi gelicek gibi hissediyorum dedim

Aynen arkadaşım az önce de biri beni suçladı..Angut forumdakilerden farkı yok bazılarının galiba

az mesajım var senden fazla galatasaraylıyım ve bu forumu takip ediyorum selamet

ne alakası var arkadaşım hiç bişey paylaşmayabilir mesela fanatik Galatasaraylımış yok ya kusura bakmada fanatik Galatasaraylı adam böyle bişey paylaşmaz

salihin hiç konuşmasını dinledin mi..eğer dinlediysen daha büyümemiş bi çocuk olduğunu anlarsın.

Şu ligde yabancı sınırı olmasın alper en fazla 3 milyon euro eder. Bir selçuk değil kendisi, skora fazla katkısı yok ama potansiyeli olan genç bir arkadaşımız. Fener parayı arttırıp almışmı hayrını görsün, allah yolunu açık etsin.

az mesajımız var diye oluyo işte galatasaraylılık mesajla ölçülüyo ne yazık ki

Alper'i Nani'yi kenara bırakıp Melo'yu almak lazım önce.Alper iyi rotasyon oyuncusu olurdu bizim için o olmazsa Yekta oynar Emre Ç. oynar pek fark eden bi şey olmaz.Melo alınmazsa işte o zaman asıl sıkıntı başlar.

Çok doğru bir tespit bizim orta sahada problemimiz yoktu ki.Alper gelse arada 3'lerdik orta sahayı iyi olurdu ama olmazsa da büyük kayıp sayılmaz.Gökhan İnler'in hiç alakası yok Melo kadar defansif işlev göremez.

SON 3 mesajın cok ciddi dikkatimi çekti devamlı bi yönetime sallama çabası olumsuzlukla dolu yorumlar olmuyor böle.. art niyetli olmak istemiyorum!!!!

Alper'i kaçırmamızın saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genç, Türk, dikine oynayan bir oyuncu. Selçuk ile muhteşem bir ikili olurlardı. Almamamız saçmalık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt