Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.708
- 15.645
- 2.108
Cevap: Transfer Nöbeti
Söz mü ? :trollface:
NANI gelsin herkesin poposunu operim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NANI gelsin herkesin poposunu operim![]()
Yalan haber diyorum bende işte 12 Mayısta 11 oynamış 19 Mayıs'ta kadrodaymış adam.
Alper hangi takımda oynayacak seneye? Yok sözünü tutmadılar, bilmem ne yaptılar diye trip atıyoruz ama neticede alamadık Alper'i işte. Ne yapıp edeceksin yabancı sınırı olduğu sürece böyle topçuları alacaksın. Nasıl alacakları beni ilgilendirmez, bir şekilde becereceksin almayı.
Alper İnler'den daha iyi diyosun yani
eeh yeter ama ya gorus belirtmek yasakmı arkadasım galatasaray taraftarı bu değil gitmiyorum sen git. allah allah sanki messi gelicek gibi hissediyorum dedim
NANIgelsin herkesin poposunu operim![]()
Alperin inlerden tek artısı dogum tarihi
ne alakası var arkadaşım hiç bişey paylaşmayabilir mesela fanatik Galatasaraylımış yok ya kusura bakmada fanatik Galatasaraylı adam böyle bişey paylaşmaz
Alper İnler'den daha iyi diyosun yani
eeh yeter ama ya gorus belirtmek yasakmı arkadasım galatasaray taraftarı bu değil gitmiyorum sen git. allah allah sanki messi gelicek gibi hissediyorum dedim
Az önce tuvaletten çiktim hacı. Taharetide kullanmadim. Kolay gelsin..
Alper'i Nani'yi kenara bırakıp Melo'yu almak lazım önce.Alper iyi rotasyon oyuncusu olurdu bizim için o olmazsa Yekta oynar Emre Ç. oynar pek fark eden bi şey olmaz.Melo alınmazsa işte o zaman asıl sıkıntı başlar.
SON 3 mesajın cok ciddi dikkatimi çekti devamlı bi yönetime sallama çabası olumsuzlukla dolu yorumlar olmuyor böle.. art niyetli olmak istemiyorum!!!!