Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo kalıcaksa iş uzamasın arkadaş adam amerikada salıyor kendini :D

beyler birşey dicem bu muhabbet sıktı Canım Galatasaray olmuş benm sneijder transfer olcagı zaman üye olmstum ben önceden üye olmadan takip ediyodum hoşuma gidiodu üstme alınıp üzülüyorum yemn ederim.

Sıkıntı yok forum sadece transfer nöbetinden ibaret değil. Diğer bölümlerde mesaj yazıp belirli mesaj sayısına 2 gün içinde ulaşılabilir.

Ama yine söyleyeyim bu bölümde acaip derecede trolleme oluyor. Üstüne alınma, yukarıda yazdım bende uzun bir süre üye olmadan takip ettim.

Ama bazen çok can sıkıcı noktalara gidebiliyor bazı mesajlar.

Bakın en güzel örnek adam olmayan bir transferde geliyor burada yönetime felaket ötesi küfürler ediyor, daha ilk mesajında yahu ilk. Sonra ona tepki derken 2-3 üye ceza alıyor.

Umarım niyetimi anlatabilmişimdir. Kimseye kuş deyip, kuş muamelesi göstermiyoruz. Ki bu benim yazdıklarımdan eğer bu anlamı çıkaranlar gerçek kuş tutulmasını görmemiş yaşamamıştır.

Transfer Nöbeti

İyi de kesin anlaşmış demiyor ki zaten, Mazzari Inter'e giderse isteyebilir diyor.

Bu kadar tepki göstermeye gerek yok Melo gibi bir oyuncuya talip çıkması normal.

Melo'yu bizden daha büyük veya bizim ayarımızda başka kulüp istemez.

*********************, Haluk Yürekli ile olsun Gökmen Özdemir ile olsun Fazıl Ünverdi ile olsun hatta İskender Baydar falan Galatasaray yönetimine çok yakın bir gazetedir. Galatasaray transferleri ile ilgili özel haberleri hayal olarak görmeye gerek yok.

Kaldı ki Nani olayı 2 haftadır var.

*********************, Haluk Yürekli ile olsun Gökmen Özdemir ile olsun Fazıl Ünverdi ile olsun hatta İskender Baydar falan Galatasaray yönetimine çok yakın bir gazetedir. Galatasaray transferleri ile ilgili özel haberleri hayal olarak görmeye gerek yok.

Nani gelince bana da bi büyük avatar hediye edicekmisiniz?

arda+melo+chedjou+sol bek gelsin yemişim alperi ya bu mesele zaten sulanmıştı böyle bişey çıkacağı belliydi alperede küfür yediği tribüler önünde iyi eğlenceler bundesligada 10 tane alper vardır mesela olcay şahan bjk 500bin euro ya aldı sanırım alperden çok mu faydasız bence bjk yi taşıyan adamların başındaydı

Oyuncular video dan değerlendirilmez ama carlinhos un birkaç videosunu izledim hucüm yönünde özellikle süper bir oyuncu fatih hoca nın neden bu kadar ısrar ettiğini anladım...

717815_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Bence lig için bu formasyonda oynamalyıız Cl de oynayacağımız takımların seviyesine göre Drogba Burak rotasyona girer 4.2.3.1 e döner devam ederiz gayette hoş bir kadro.

Sıkıntı yok forum sadece transfer nöbetinden ibaret değil. Diğer bölümlerde mesaj yazıp belirli mesaj sayısına 2 gün içinde ulaşılabilir.

Ama yine söyleyeyim bu bölümde acaip derecede trolleme oluyor. Üstüne alınma, yukarıda yazdım bende uzun bir süre üye olmadan takip ettim.

Ama bazen çok can sıkıcı noktalara gidebiliyor bazı mesajlar. Bakın en güzel örnek adam olmayan bir transferde geliyor burada yönetime felaket ötesi küfürler ediyor, daha ilk mesajında yahu ilk. Sonra ona tepki derken 2-3 üye ceza alıyor.

Umarım niyetimi anlatabilmişimdir. Kimseye kuş deyip, kuş muamelesi göstermiyoruz. Ki bu benim yazdıklarımdan eğer bu anlamı çıkaranlar gerçek kuş tutulmasını görmemiş yaşamamıştır.
tamadır rektaş

Ben ********************* gazetesinin ne dediğine bakmam Ben başkanım ünal aysal ın dediğine inanırım kanaltürk de nani konusuna açıklık getirdi benim için bitmiştir.Başkanın lafı yerine o saydığın adamlara inanmak isteyen inansın.

"Şerefli" Ahmet Çakar adamsa çıkar konuşur Alper olayıyla ilgili.

Ben ********************* gazetesinin ne dediğine bakmam Ben başkanım ünal aysal ın dediğine inanırım kanaltürk de nani konusuna açıklık getirdi benim için bitmiştir.Başkanın lafı yerine o saydığın adamlara inanmak isteyen inansın.

Nani'yi geçen sene istedik alamadık dedi.

Bu seneyle ilgili bir şey demedi :)

Robben konusnda haklısın bizi aşıyor şu anda dedi.

Başkanı dikkatle dinlediysen önce bir duraksadı.Sonra geçen sene istemiştik dedi ilgilenmiyoruz demediç

başkan gecen sene ilgilenmiştik dedi zaten.sözleşmesinin son senesiymiş,alamayız demek fazla haksızlık olur alma ihtimalimiz var bence.yabancı sayısı azalıyorsa aldığın yabancılar daha üst seviye olmak zorunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt