Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

RENKDASLAR gece nobet tuttuk bir gelisme olmadi umarim siz nobette iken kaptan guzel haberler aliriz tum renkdaslara selam

Şu Burağı eleştiren arkadaşlar nezaman burak bir elin parmakları kadar gol atar ozaman fikir belirtin lütfen farazi konuşmayın

bu sezon ben demiştim buraktan bişey olmaz diyemediler ya içlerine dert oldu. bunların derdi bizim başarımız değil ki, ben demiştim başarısız olcaz demek. sonra taraftarım diye geçinirler işte.

Alper Potuk Fenerbahçe'de | Alper Potuk'un FB TV'ye Verdiği İlk Röportaj - YouTube

Şunu izleyin, nasıl korkuttular çocuğu naptılarsa Fb Cumhuriyet diye beynini mi yıkadılar nedir, Fenerbahçe halkı diyor abi şaka gibi. Ayrıca bir Fenerli yorumu;

Nazif Özkan 5 saat önce

hay ya. biz senin icin 6.5 milyon € + iki futbolcu bonservis saymisiz, bu hala neyin surati ? dalga mi geciyon bizimle? aglayacaksan defol git cimboma zorla gel dedik sanki.

Fenerbahce son ıkı yıldır aldıgı turkıye kupasıyla 6. defa kupayı kazandı Galatasaray bu kupayı 14 defa kazanmıs yanı son ıkı yıldakı gostermıs oldugu ustun basarıyı 9 yıl daha surdurebılırse Galatasarayı gecmıs olacak...Tabii bizde bu arada 5. yıldızımızı takmıs oluruz...

Aynı fikirdeyim.

Yeni yönetim göreve gelmiş olsa Tulun ve Arıboğan'la çalışmak istemiyorum diyemez mi? Netice bu reisler maaşla çalışan personel de olsalar bu göreve yönetimin tasarrufu ile gelmişlerdir.

Çok fazla etkili olacağını ben de düşünmüyorum ama seçim hazırlıkları epeyce zaman alacaktır.

her seferinde kurumsallaşma diyen ünal başkan en iyi iş yapan 2 profesyonelini mi gönderecek.

seçim sadece ünal başkanın istemediği yöneticileri göndermesi ve kurumsallaşmanın daha iyi olması için, takmaya gerek yok. böyle gereksiz karamsarlık yaratırsan basına malzeme olursun.

Melo bence dunyada sayili on liberolardan biri. Gokhan Inler kotu demiyorum ama Melo bence defansif orta saha mevkisinde daha iyi. Inler Melo kadar iyi top kesemez, vucut calimi atamaz, uzun pas yollayamaz.

melo 50 maçın 10 tanesinde sayılı ön liberolardan biri, başka 10 maça bakarsak mustafa sarp gibi. bize her maç iyi performans gösterecek adam lazım. üstelik yerli.

Muslera 28 yasinda Turk olabiliyor. O yuzden satilmamali. 2 sene daha disimizi sikmaliyiz. Sonra 38 yasina kadar kaleci derdi cekmeyiz. Sonra Taffarel emekli olur yerine o gelir.

kendi milli takımında oynayan oyuncular için 10 senede doğuyor vatandaşlık hakkı

her seferinde kurumsallaşma diyen ünal başkan en iyi iş yapan 2 profesyonelini mi gönderecek.

seçim sadece ünal başkanın istemediği yöneticileri göndermesi ve kurumsallaşmanın daha iyi olması için, takmaya gerek yok. böyle gereksiz karamsarlık yaratırsan basına malzeme olursun.

Uzatmanın lüzumu yok, farklı algılamalara sebebiyet veriyor.

Sampiyonluktan hemen sonraki gelismeler moral bozucu oldu mutlaka ama daha hersey yeni basliyor. Kafayi kuma gömmeye gerek yok. Secim, Alper derken coskumuz biraz kirildi. Ancak 2 gün sonra cok farkli da olabilir. Takimimizin kalitesi ve yaptiklari ortada. 2 haftaya kadar eksikleri de tamamlarlar bence.

Yarin Ispanya'ya cikarma yapacagimiz kesin mi? Öyle birsey konusuluyordu aksam?

kimin coşkusu kırıldı ki, 2 sezonda darmadağın etmişiz kuşları, gündem değiştirmek için çaba gösteriyolar buna alet mi olalım yani. seneye 4. yıldızı taktık mı messiyi getirsinler bi halt olmaz :D

Federasyondan yazi;

"Uluslararası transferlerde FIFA Kurallarının uygulanmasına,

Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu futbolcuların, vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren ancak beş yıl sonra Türk sıfatı ile oynayabilmelerine, sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık süresi dolanların, o yarının başındaki transfer ve tescil döneminin başından itibaren Türk statüsünde sayılmasına,

5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun 42. Maddesinin 1. Fıkrası uyarınca Türk vatandaşlığını kazananların, Türk vatandaşlığını kazanma tarihinden itibaren Türk sıfatı ile oynayabilmelerine,"

yabancı oyuncunun türk sayılabilmesi için kendi milli takımında oynamaması gerekiyor diye biliyorum.

yabancı oyuncular türk vatandaşlığına geçmek için 5 yıl beklemek zorunda, vatandaşlığa geçtikten sonra türk statüsü için bi 5 yıl daha beklemek gerekli, toplamda 10 yıl. o yüzden yok onu yerli yapalım bunu yerli yapalım hayali kurmayalım.

bunun tek istisnası ülkeye fayda sağlama maddesi ki bu futbolda milli takımda oynama oluyor, ancak bizim milli takımda oynayabilecek, kendi milli takımında oynamamış adam türk olabilir. kendi milli takımında bile oynamamış adamında bize işi yok kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt