Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

assit özeliklerimi var hulkun :SS: topsuz oyundami var hulk :SS: adam gece bilme özeliklerimi var hulkun yoksa topu saklama özeligimi var sadece...?!

55 milyonluk degil asla. bu benim fikrim ve kimsede degistiremez :D ben kendi izledigim cekilde degerlendiroyrum oyunculari. fiyatlarina göre degil yada isimlerine görede degil.

andy carrol 42 torresın 58 ettigi yerde hulk 55 eder.

yeniler.jpg

oruçlugil 19 yaşında.. A takıma gelirse musa çağiran olsa da en fazla 2 sezon sonra zararına verilecek transferler..

hulkun kac macini izledim sorsam cevaplaya bilirmisin. hele hele rusya ligindeki hali ile...rusya ligi sert lig ve birazda italianlara benzetiyorum. ama chelsea real barca almak isteseydi 60 da verirdi 70 de hulka. kötü demioyrum hulka ama asla ve asla 55 etmez. maximum 30 edecek oyuncu oda ismi güzel diye :D

Baya izledim. Rusya'da beklenen performansı göstermeye bilir. Bu onun kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez. Haa bence de 55 milyon etmez ama Hulk hala piyasası olan bir futbolcu. Ve 26 yaşında. Drogba da 26 yaşında üst düzey bir takımda oynamıyordu.

Volkan, Mehmet Topuz ve Selcuk Sahin sozlesmeyi uzatmislar

Hahah super haber

andy carrol 42 torresın 58 ettigi yerde hulk 55 eder.

ona bakarsak bizim burakda okadar etmesi gerekir :D torres ispanya ile hem dünya sampionu hemde avrupa sampionu olmus oyuncu. ek olarakda finalde almanlara karsi galibiyet gülnü atmis bir oyuncu torres. o zamanlarda isine saygisi vardi yada sevk aliyordu futboldanki simdi ise sogumus durumunda. sif para icin oynadigi belli oluyor torresde ki yavas yavas böyle gitmeyecegini anlamaya baslamis olmaliki biraz kendisine ceki düzen vedi. andy carrol hakinda fazla bilgim yok acikcasi. yani fazla takip etme firsatim olmadi ki, takip etmedigim oyuncular hakinda konusmakda istemiyorum acikcasi

Nani Juventus'a pahalı geldi
nani_l.jpg

EN CİDDİ RAKİP GERİ ADIM ATTI

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'in kendisine verdiği yıllık ücretin aynısını talep eden Nani'ye Juventus'un verdiği yanıt Portekizli yıldızı tatmin etmedi. Manchester ekibinde yılda yaklaşık 6 milyon euro kazanan Nani için, Torino kulübü şartlarını zorlamaya yanaşmadı.

Juventus'un en pahalı oyuncusu, yıllık 4.5 milyon euro maaş ile takım kaptanı emektar kaleci Gianluigi Buffon iken, Serie A ekibinin takım içindeki dengeleri bozma riskini göze alamadığı belirtildi.

Bu gelişme üzerine, Teknik Direktör Fatih Terim'in de onay vermesi halinde, Başkan Ünal Aysal'ın yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna yapacağı flaş takviye olarak lanse edilen Nani'nin transferinde, sarı kırmızılı takımın en ciddi rakiplerinden biri devre dışı kaldı.

https://www2.webaslan.com/futbol/nani-juventusa-pahali-geldiSXHBQ59195SXQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt