Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidecekler
Omar
Linnes
Emre akbaba
Sarrachi
Luyindama
Etebo
Gedson
Babel
Feghouli
Falcao
Ömer bayram
Şener özbayraklı
Fatih
Emre taşdemir

lazım olan

1 sağ bek
1 kaliteli sol bek
1 6 numara
1 8 numara
1 10 numara
1 tane sağ kanat
1 tane stoper

anca böyle
3 sol bek
3 sağ bek yollayıp

1 sağ bek 1 sol bek mi alıyoruz?

ÖZEL | Fenerbahçe, Kayserispor forması giyen Doğan Alemdar'ı kadrosuna katmak istiyor. Sezon başından beri oyuncu yakın olarak takip ediliyor. Oyuncunun menajeriyle de birkaç kez görüşüldü.

Bunlar niye böyle ?
Altay var ve sorna Berke Özer‘de var ?

ÖZEL | Fenerbahçe, Kayserispor forması giyen Doğan Alemdar'ı kadrosuna katmak istiyor. Sezon başından beri oyuncu yakın olarak takip ediliyor. Oyuncunun menajeriyle de birkaç kez görüşüldü.

Bunlar niye böyle ?
Altay var ve sorna Berke Özer‘de var ?
Akılları sıra Türkiye 'nin Bayern' i gibi olmak için ne kadar yetenekli ya da öyle görünen yerli oyuncu varsa almaya çalışıyorlarmış ta bu mali yapılarla yemez, battıkça batıyorlar

falcao ve diagne'den kurtulabilirsek bize en az 1 adet santrafor lazım

sadece mo ile sezona girilmez ki bence onun performası da yetersiz

Kim gelsin? Ben adayları da listelerdeki isimleri de öyle aman aman tanımıyorum. Bu kadar yüksek perdeden gelmesin demenizi sağlayan nedir?

Burak elmasin baskan olacak capi olmadigini bilmem

Terime floryanin anahtarininteslim edicem demesi. Bkz Canaydin donemi

Adaylar arasinda Esrefi de sevnesem de en iyisi o.

Gidecekler
Omar
Linnes
Emre akbaba
Sarrachi
Luyindama
Etebo
Gedson
Babel
Feghouli
Falcao
Ömer bayram
Şener özbayraklı
Fatih
Emre taşdemir

lazım olan

1 sağ bek
1 kaliteli sol bek
1 6 numara
1 8 numara
1 10 numara
1 tane sağ kanat
1 tane stoper

anca böyle

Sözleşmesi bitenlerden : Emre Akbaba ve Ömer bayram

Sözleşmesi devam edenlerden : Feghouli , Falcao , Luyindama , Babel

Bunların kalacağını düşünüyorum.

Hepsinin son seneleri o paraları bırakıp gitmezler, kimsede bizim verdiğimiz paraları vermez. Yabancı kontenjanı açmak istiyorsan alacaklarına karşılık fes edersin en fazla.

Akılları sıra Türkiye 'nin Bayern' i gibi olmak için ne kadar yetenekli ya da öyle görünen yerli oyuncu varsa almaya çalışıyorlarmış ta bu mali yapılarla yemez, battıkça batıyorlar

Türkiyenin Bayerni olmak için her yetenekli yerli futbolcuyu almak hiç bir fayda etmez. Bunun sebebi ise yabancı futbolcular her zaman yerli futbolcular dan üstün olacak olması. Almanya da Bu durum farkli

Gönderilecekler: Fatih, Lyundama(8m), Ozornwafor, Saracchi, E.Taşdemir, Linnes, Şener, Etebo, Babel, Feghouli(3-5m), Falcao, Diagne(8m), Sekidika

Kalacaklar: Onyekuru, E.Akbaba, Ömer Bayram, Mostafa Mohamed, Gedson(uygun bonservise), Halil

Eksikler: Sol Bek, Stoper, Yedek Stoper, Orta Saha, Sağ açık, Santrafor, Orta Saha (Gedson alınamazsa)

Burak elmasa hitaben:

ben de burak elmasa hiç sıcak değildim ama katıldığı bir programı izledim dün ve en mantıklı aday seviyesine yükseldi benim için birden. metin öztürk de güzel konuştu ama burak elmas genç ve futbolu bilen bir başkan olması güzel bir detay,ayrıca projelerini ve ekibini iyi hazırlamış. bence artık genç bir başkanla yönetilmemizin zamanı geldi

Gönderilecekler: Fatih, Lyundama(8m), Ozornwafor, Saracchi, E.Taşdemir, Linnes, Şener, Etebo, Babel, Feghouli(3-5m), Falcao, Diagne(8m), Sekidika

Kalacaklar: Onyekuru, E.Akbaba, Ömer Bayram, Mostafa Mohamed, Gedson(uygun bonservise), Halil

Eksikler: Sol Bek, Stoper, Yedek Stoper, Orta Saha, Sağ açık, Santrafor, Orta Saha (Gedson alınamazsa)
:red:

Sol bek, Sol Stoper, Sağ Stoper, Sağ bek, Defansif orta saha, Ofansif orta saha, Kanat forvet, Olmazsa olmaz ama öncelikle geri dörtlü. Özellikle Marcao ve Lyindama bu takımın direk stoperleri değil. Donk unda artık yaşı kaldırmıyor. Beşiktaş maçında çok gereksiz bir penaltıya neden oldu. Orta saha Emre Akbaba ancak 2. yedek olur. Feghouli yolcu, Onyekuru bal yapmayan arı. Sarachi sürekli sakat, pırpır ama etkisiz. Linnes zaten kayıp Şenerin kapasitesi belli. Bu yıl trasnferde işimiz çok zor. Alınacak her adam umarım tam uyum sağlar.

Sol bek, Sol Stoper, Sağ Stoper, Sağ bek, Defansif orta saha, Ofansif orta saha, Kanat forvet, Olmazsa olmaz ama öncelikle geri dörtlü. Özellikle Marcao ve Lyindama bu takımın direk stoperleri değil. Donk unda artık yaşı kaldırmıyor. Beşiktaş maçında çok gereksiz bir penaltıya neden oldu. Orta saha Emre Akbaba ancak 2. yedek olur. Feghouli yolcu, Onyekuru bal yapmayan arı. Sarachi sürekli sakat, pırpır ama etkisiz. Linnes zaten kayıp Şenerin kapasitesi belli. Bu yıl trasnferde işimiz çok zor. Alınacak her adam umarım tam uyum sağlar.
Marcao mu direkt stoperimiz değil anlıyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

seçim 29 mayıs'ta olmazsa bir şey beklemeyin derim.

haziranda yapılan seçimde onyekuru'nun opsiyon şansı bile gider. yeni yönetim en iyi ihtimalle haziran ortasında seçilir.

f. terim devam etmezse en az 1 ay hoca ararız. gelen adam takımı tanıyacak da transfer isteyecek de... bu sezon=çöp olur bu senaryoda.

f. terimle anlaşıldı diyelim. bu adam onyekuru diyecek opsiyonu gitti, salih uçan diyecek muhtemelen o zamana kadar bjk alır. istediği oyuncular alınmayacak veya ancak sezon başına yetişecek sezonun ilk yarısı yine çöp.

sonuçta mustafa cengiz denen zat seçimi usulsülce erteleyerek galatasaray'a ihanet edip 1 sezonunu daha çöpe atmıştır.

Marcao mu direkt stoperimiz değil anlıyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet tam olarak bunu kastettim. Son maçlarda oldukça iyiydi, ancak zaman zaman öyle kritik hatalar yapıyor ki olmadık puan kayıplarına neden oluyor. Takımda olmalı mı evet, ama gönlümden Ujfalusi, Popescu ayarında stoperler geçiyor. Bu adamlar yanlarındaki stoperleri de başka seviyeye taşıyorlar.

Özetle Şampiyonlar Ligi seviyesinde stoperlerimiz olmalı ...

Onyekuru'dan sonra Mohammed de ayrılıyor sanırım ..Mevcut yönetim adım atmazsa büyük rezalet kapıda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt