Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kadrosu seneye bu senekinden daha kötü olacaktır diye düşünüyorum halbuki falcao babel feghouli gibi maaş yüklerinden kurtulma imkanımız var saracchi gidiyor halili ve gedsonu bir sene daha tutabilirsek bir sol bek bir ön libero bir on numara bir sağ kanat olmak üzere dört kaliteli transfere şampiyon oluruz.
Sol bek orta açabilmeli
Ön libero dinamik ve kesici olmalı
On numara duran top kullanabilen kilit açan biri olmalı
Sağ kanat da süratli değil güçlü uzun boylu bir isim olmalı sert şutlar çekebilmeli ceza sahasına sık sık girmeli
(Mohamed ve Onyekurunun bonservislerini aldığımızı varsayıyorum)
Diagne-Linnes-Yedlin-Luyindama da gönderilebilirse süper olur Aytaç Alpaslan Kaan Salih ve Kenan transferleri de gerçekleşirlerse güç katar
Benim için transfer döneminin özeti budur becerilemeyecek bir durum yok ortada imkan da var takımda yüksek maaşlı kimse kalmıyor neredeyse gerisi yönetim becerisine kalıyor.

cl ön eleme maçı kadromuzu yazalım

muslera
şener donk emin ömer
taylan
aytaç e.kılınç
oğulcan mustafa e.akbaba​

Gedson,seri ve leminaya fazlasi ile okeyim.gecen sezon yakalanan o seride ve o 8 haftalik harika futbolda seri basroldu.basaksehir macindan sonra burda akan salyalari da biliyoruz.hocanin geriden oyun kurma sevdasi icin de 1 numarali adam.seri ve onyekuruyu hic kullanamadik.sampiyon yapacak bi ikili.

Lemina ile sakatlığa bagli bi sozlesme iyi olur da,zaten iyi bi sezon gecircek.sakatligin bu sezon onu o kadar sik bulması biraz zor.

Alioski ve felipe anderson icin gedsondaki ketumluk var bence.ta nisan ayindan haberler cikti alioski icin.aldiysak bile hocanin opsiyon uzatılinca aciklanir,felipe anderson da ayni sekilde.

Felipe andersonun elemelerde potansiyelini yansitmasi sart.bi de onun uzerinden muhabbet dönmesin yav ama donecek.sabir sart,gelirse

Bu mayis ayi bunaltici geldi ilk defa. 20 gunluk yasagin etkisi sanirim.

Galasevgisi önemli bir şey mi söylemiş gündemden uzağım bir bilgilendirirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt