H. Can Kanca
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2017
- 1.750
- 1.104
- 753
Galatasaray kadrosu seneye bu senekinden daha kötü olacaktır diye düşünüyorum halbuki falcao babel feghouli gibi maaş yüklerinden kurtulma imkanımız var saracchi gidiyor halili ve gedsonu bir sene daha tutabilirsek bir sol bek bir ön libero bir on numara bir sağ kanat olmak üzere dört kaliteli transfere şampiyon oluruz.
Sol bek orta açabilmeli
Ön libero dinamik ve kesici olmalı
On numara duran top kullanabilen kilit açan biri olmalı
Sağ kanat da süratli değil güçlü uzun boylu bir isim olmalı sert şutlar çekebilmeli ceza sahasına sık sık girmeli
(Mohamed ve Onyekurunun bonservislerini aldığımızı varsayıyorum)
Diagne-Linnes-Yedlin-Luyindama da gönderilebilirse süper olur Aytaç Alpaslan Kaan Salih ve Kenan transferleri de gerçekleşirlerse güç katar
Benim için transfer döneminin özeti budur becerilemeyecek bir durum yok ortada imkan da var takımda yüksek maaşlı kimse kalmıyor neredeyse gerisi yönetim becerisine kalıyor.
Sol bek orta açabilmeli
Ön libero dinamik ve kesici olmalı
On numara duran top kullanabilen kilit açan biri olmalı
Sağ kanat da süratli değil güçlü uzun boylu bir isim olmalı sert şutlar çekebilmeli ceza sahasına sık sık girmeli
(Mohamed ve Onyekurunun bonservislerini aldığımızı varsayıyorum)
Diagne-Linnes-Yedlin-Luyindama da gönderilebilirse süper olur Aytaç Alpaslan Kaan Salih ve Kenan transferleri de gerçekleşirlerse güç katar
Benim için transfer döneminin özeti budur becerilemeyecek bir durum yok ortada imkan da var takımda yüksek maaşlı kimse kalmıyor neredeyse gerisi yönetim becerisine kalıyor.