- 18 Temmuz 2009
- 83.248
- 244.130
- 5.263
Çok iyi işSumudica Steau Bükreş'e gitmiş. Wow
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi işSumudica Steau Bükreş'e gitmiş. Wow
Her an saplayabilirim demek ünlem.Hocam şimdi bu cevabınızı mesajima layk olarak mı okumaliyim, yoksa peşindeyim olarak mı? Ona göre ilerlemek istiyorum da
ilk 5 e bile giremez bu kadroMuslera
Omar Luyindama Marcao Aanholt
Paulinho
Bruma Gedson Seri Onyekuru
Mohammed
bunlar gecen sene de bizdeydi pek hayrını goremedikligin en iyi kalecisi bizde. en iyi stoper tandemi bizde. en iyi forveti (aboubakar gitti varsayıyorum) bizde. onyekuru'nun opsiyonunu kullanırsak, en iyi kanat forveti de bizde olacak. ah bir de gedson'u çözebilsek. bayağı bir omurgamız olacak aslında.
Kari gibi miBesiktas maçında karı gibi kalecilik yapan adamda orta bacak ne arasın rengo
lan at kafası niye cinsiyetçi yorum yapıyorsun? Hiç mi öğretemedim sanaBesiktas maçında karı gibi kalecilik yapan adamda orta bacak ne arasın rengo
Renktas donk Alparslana göre daha teknik lakin miyadi doldu. Ha cok cüzi miktara kalabilir.Alparslan iyi transfer donk klubude bekleyip 1.5 milyon alacagina alparslan beklesin pas kaliteside iyidir donktan da kat kat iyi stoper oynar
nasıl göremedik lan, herhangi bir maçta, bir gol fazla atıp bir gol az yeseydik şampiyonduk. efsane sergen'in uçan kaçan beşiktaş'ına şampiyonluk maçında sabunsuz 3 attık ya.bunlar gecen sene de bizdeydi pek hayrını goremedik
sonuç? sıfır kupa.nasıl göremedik lan, herhangi bir maçta, bir gol fazla atıp bir gol az yeseydik şampiyonduk. efsane sergen'in uçan kaçan beşiktaş'ına şampiyonluk maçında sabunsuz 3 attık ya.
btw ligin en iyi kalecisi ve en iyi forveti yarım sezon yoktu, luyi de ağır sakatlık geçirdi u now :d
Tamamda alparslanda donka gore daha stoper kora kor mucadeleyi seviyor kademe bilgisi daha iyi stoper yedegi lazimsa alparslan iyidir serdardan daha iyi stoper bilr oynar lig icinde formayi alip birakmaz hirsli cocukturRenktas donk Alparslana göre daha teknik lakin miyadi doldu. Ha cok cüzi miktara kalabilir.
muslera&mo full season edition = cup-ül dublicate :/sonuç? sıfır kupa.
lan at kafası niye cinsiyetçi yorum yapıyorsun? Hiç mi öğretemedim sana
transfere gerek yok diyosunmuslera&mo full season edition = cup-ül dublicate :/
amad, dont fuck w me :dtransfere gerek yok diyosun
Yok mu duyumcu 1 uye?