Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin en iyi kalecisi bizde. en iyi stoper tandemi bizde. en iyi forveti (aboubakar gitti varsayıyorum) bizde. onyekuru'nun opsiyonunu kullanırsak, en iyi kanat forveti de bizde olacak. ah bir de gedson'u çözebilsek. bayağı bir omurgamız olacak aslında.
bunlar gecen sene de bizdeydi pek hayrını goremedik

bunlar gecen sene de bizdeydi pek hayrını goremedik
nasıl göremedik lan, herhangi bir maçta, bir gol fazla atıp bir gol az yeseydik şampiyonduk. efsane sergen'in uçan kaçan beşiktaş'ına şampiyonluk maçında sabunsuz 3 attık ya.

btw ligin en iyi kalecisi ve en iyi forveti yarım sezon yoktu, luyi de ağır sakatlık geçirdi u now :d

nasıl göremedik lan, herhangi bir maçta, bir gol fazla atıp bir gol az yeseydik şampiyonduk. efsane sergen'in uçan kaçan beşiktaş'ına şampiyonluk maçında sabunsuz 3 attık ya.

btw ligin en iyi kalecisi ve en iyi forveti yarım sezon yoktu, luyi de ağır sakatlık geçirdi u now :d
sonuç? sıfır kupa.

Renktas donk Alparslana göre daha teknik lakin miyadi doldu. Ha cok cüzi miktara kalabilir.
Tamamda alparslanda donka gore daha stoper kora kor mucadeleyi seviyor kademe bilgisi daha iyi stoper yedegi lazimsa alparslan iyidir serdardan daha iyi stoper bilr oynar lig icinde formayi alip birakmaz hirsli cocuktur

Bizim Malatya macini izliyorum birde Bjknin Goztepe macini izliyorum Biz onlardan daha cok istedik sampiyonlugu ama olmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt