Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
GS'de mevcut yeteneği 4 yıldız gözüküyor eğer çöpse sorunu takımda aramak lazımFmde belhandanin profiline baktim geçen gün. Çöp kutusuna bakmakla bi farkı yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS'de mevcut yeteneği 4 yıldız gözüküyor eğer çöpse sorunu takımda aramak lazımFmde belhandanin profiline baktim geçen gün. Çöp kutusuna bakmakla bi farkı yoktu.
El etek öpen herkese para dağıtıyoruz messi gelse ne fayda gene bunlar oynayacak ilk 11 deOrtalama yillik 750k Euro
Bu kulüp batmayi hakkediyor
Yapmadik zatenNdiayeyi sattirmayacaktiniz yani. Ozaman transfer nasil yapacaktik asli hanim
Bjkden 7 yiyerek bizi sampiyonluktan eden Omer olmasinŞöyle olsa Fatih Terim başantrenör yardımcıları Okan Buruk,Hamza Hamzaoğlu ve Ömer Erdoğan. Kadro kurulsun ve bir sene sonra Hoca bıraksın. Yerine kim iyiyse o geçsin. Farkındayım saçmaladım. Ama Hoca’nın artık yerine birisini koyması gerekiyor. Bu Okan mı olur yoksa Ömer mi olur bilemem.
Sende de bi gariplikler yok değil
Murat eski kuslardan. Yozgatli olabilirSende de bi gariplikler yok değil
anketi yaptım güzelmiş sorularBenim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.
![]()
Vizyon
Teşekkürler üstad. Daha detaylı sormak isterdim fakat hem herkesin rahatça cevaplayabilmesi için hem de değişkenleri rahatça kontrol edebilmek için temel düzeyde fikirleri sordum. Bu konular hem genel futbol dünyasının hem de bizim kulübün en önemli konuları. Umarım ilerideki yönetimlerimiz bunların daha da fazlasını düşünerek gelir. Bu konuları araştırdıkça özellikle bizim kulübün ne kadar spor yöneticisi olarak değil de geleneksel tüccar zihniyetiyle yönetildiğini fark ettim.anketi yaptım güzelmiş sorular
yardımcı olalım renktaşımıza
Vizyon
Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kazandı
Çok şükür Rockn'n'Roll Never Dies
+1 de bendenBenim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.
![]()
Benim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.
![]()
Merhablar baylar acaba yerli bernardo silva aytac kamu oyu aydinlatma platformuna bildirildi mi?