Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle olsa Fatih Terim başantrenör yardımcıları Okan Buruk,Hamza Hamzaoğlu ve Ömer Erdoğan. Kadro kurulsun ve bir sene sonra Hoca bıraksın. Yerine kim iyiyse o geçsin. Farkındayım saçmaladım. Ama Hoca’nın artık yerine birisini koyması gerekiyor. Bu Okan mı olur yoksa Ömer mi olur bilemem.
Bjkden 7 yiyerek bizi sampiyonluktan eden Omer olmasin

Benim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.

Benim Spor Ekonomisi Final yazım için bir anket hazırladım. Buradaki üstadların da düşüncelerini almak isterim. Keramettin adminimizden iznimi de aldım. Yarın akşama kadar toplayabildiğim kadar cevapları toplayacağım. Merak eden olursa sonuçları burada da paylaşırım. Şimdiden teşekkürler hepinize.

anketi yaptım güzelmiş sorular
yardımcı olalım renktaşımıza

anketi yaptım güzelmiş sorular
yardımcı olalım renktaşımıza
Teşekkürler üstad. Daha detaylı sormak isterdim fakat hem herkesin rahatça cevaplayabilmesi için hem de değişkenleri rahatça kontrol edebilmek için temel düzeyde fikirleri sordum. Bu konular hem genel futbol dünyasının hem de bizim kulübün en önemli konuları. Umarım ilerideki yönetimlerimiz bunların daha da fazlasını düşünerek gelir. Bu konuları araştırdıkça özellikle bizim kulübün ne kadar spor yöneticisi olarak değil de geleneksel tüccar zihniyetiyle yönetildiğini fark ettim.

Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kazandı

Çok şükür Rockn'n'Roll Never Dies

+1 de benden
Kolay gelsin renktaş

(y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt