Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan ve Aytaç bedava olduğu için mantıklı ama Halil'e asla bonservis verilmemeli, 4.3 Milyon'u Onyekuru'ya verip vermeme konusunda tereddüt ediyoruz Halil'e 1 Milyon verilmez şu anda. Gedson veya Halil Dervişoğlu'na harcasak sesimi çıkartmam ama böyle çok saçma olur.

Kafamı vuracam duvara , bu herifler niye bu kadar karaktersin yav.

Dursun belası , 5 yıl sözleşme yapmış bir de.
Feghouli ile bitmiyor ki reis, senelerce Belhanda sömürdü şimdi Feghouli yarın Babel sonra Falcao sonra kiralık sözleşmesi bitip de dönerse Diagne say say bitmez

feghouli'ye önceki yıllardan kalan alacağı verilirse (mutlaka vardır) belki bonservisini alıp gider.

Sofiane Feghouli: "Benim, Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmem var. Elbette kalacağım ve sözleşmemi tamamlayacağım. Kesin olarak söyleyeceğim şey, Galatasaray'da devam edecek olmam." (Radyospor)
Böyle bir haber göremedim hatta yabancı basında Olympiakos'un kendisini yıllık 2 milyon euro+ yüksek bonuslar+ bir miktar imza parası 3 yıllık sözleşme ile ikna etmeye çalışacağı konuşuluyor. Ayrıca Betis'in de istediği konuşuluyor ama bonservis vermeye yanaşmıyor her iki takımda.

Feghouli o parayı bırakıp gitmez zira başka bi takım vermez o da gitmez bi şekilde kazanmak lazım parayı alıp yatmamalı halil olayı ise saçmalığın daniskası o parayı kesinlikle etmez iyi bi 6 numara en elzem ihtiyaçken isim çıkmaması liginç sert sağlam bi 6 numara şart

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndao ismi Sekidika+ Jimmy + Ali Yavuz+ 1-2 milyon civarıysa mantıklı. Ndao'nun Onyekuru ile oyun tarzı olarak alakası yok, Ndao pas oyununa daha yatkın ve asist ve orta özelliği çok daha üstün.

Böyle bir haber göremedim hatta yabancı basında Olympiakos'un kendisini yıllık 2 milyon euro+ yüksek bonuslar+ bir miktar imza parası 3 yıllık sözleşme ile ikna etmeye çalışacağı konuşuluyor. Ayrıca Betis'in de istediği konuşuluyor ama bonservis vermeye yanaşmıyor her iki takımda.
Kolpadır umarım renkdaş , Olympiakos haberlerini ben de görmüştüm.

Ben brezilyalı futbolcu istiyorum arkadaş..

Sadece Fernando kadromuzda olsa açık ara şampiyonduk..
Valla reis ben de aynısını 2 tane adam akıllı bekimiz olsa şampiyonduk diye söylüyorum ki iddialıyım Şener/Linnes/Yedlin/Omar öbür tarafta Taşdemir/Ömer/Saracchi olacağına 2 tane adam akıllı bekimiz olsaydı açık ara şampiyon olurduk

Şu adamlarla doğru düzgün bir hücum planı kuramazsın, defansı desen evlere şenlik biri taç atmayı beceremeyip goller yediriyor diğeri sadece köşe bayrağına koşup orta açmayı bilir bir diğeri hala neyi iyi yapabildiğini anlayamadım 5 yıldır. Aralarında bir güvendiğim Omar vardı en azından sağlam bir fiziği vardı defansif katkısı iyiydi öyle kolay kolay sinmiyordu rakibinin karşısında o da arka arkaya 5 maça çıkamadı geldiğinden beri Milli takımda olduğu için maç kaçırdı, koranavirüs'e yakalandı döndü gözünden yaralandı

Hani 1 ay sonra yaz kampına katılacak kadroda olacak diyorlar da daha Mayıs ayındayken son bir ameliyat daha geçireceği söyleniyordu bir anda göz ameliyetı geçirip hemen futbola dönebilecek olmasına inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt