- 1 Mayıs 2018
- 58.641
- 49.421
- 3.873
Eren Dinkci kim renktas
forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren Dinkci kim renktas
3 milyon euro vermişler alırken ama işimiz zor, 1 sene daha kiralarlar belki bakalım.Adamlar zaten 4.5 milyon vermiş. Adamda gelecek görüyorlarsa ki kiralarken satın alma opsiyonu koymak istememeleri gördüklerini gösteriyor pek hikaye değil gibi.
1.88 boyla kanatta daha basarili imis eren vay be
Sözleşmesini uzatıp kiralamak lazım 5 ucuz Luyi icin. Kaan Ayhan’ı aldığımızı varsayıyorum.Luyindama için ne 5'i ne 6'sı? 8'e aldığımız adamdan niye kazık yiyoruz baba biz? Min. 12 edecek adamı sattığımız fiyata bak girin baba hepiniz girin bize çıkaramayacağız bu gidişle
Morutan halilden çok daha potansiyelli ama halilin avantajı yerli olmasıSizce Halil mi Morutan mi kendilerini daha cok ispatladi? Video haricinde izlemedim ama 5 milyon vereceksem hakkimi Halil'den yana kullanirim
En mantıklı hamle bencede 2 yıl uzatıp, kiralamak belçika'ya fln.Zaten adam afrika doğumlu, 2-3 yaş küçültme vardır kesin.Elden çıkarmak lazım seneye en geç.Sözleşmesini uzatıp kiralamak lazım 5 ucuz Luyi icin. Kaan Ayhan’ı aldığımızı varsayıyorum.
Naber1.88 boyla kanatta daha basarili imis eren vay be
Hoca 3 net forvet istiyo bence rotasyona momo-halil-eren +olarak altyapıdan bu eren aydın olabilirEren de halil gibi yerli,gurbetçi ve fw
Bu ismin çıkması halile,babasına ve şerefsizforda halili salmazsanız ereni alıyoz he blöfüde olabilir
Sen hocaya bakarsan hoca herkesi istiyoHoca 3 net forvet istiyo bence rotasyona momo-halil-enes +olarak altyapıdan bu eren aydın olabilir
3 milyon euro verdiler.Adamlar zaten 4.5 milyon vermiş. Adamda gelecek görüyorlarsa ki kiralarken satın alma opsiyonu koymak istememeleri gördüklerini gösteriyor pek hikaye değil gibi.
Yok yav eren dinkçi yazcaktım klavyenin azizliğine uğramışımSen hocaya bakarsan hoca herkesi istiyo
Enes kim ünal olanmı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kolpadır kolpa değilse çıkan isimlere bakınca batcağımızı öngörmek pekde zor deil
Yok yav eren dinkçi yazcaktım klavyenin azizliğine uğramışım
Hocaya forvet konusunda belli olmaz momo’uda harcayabilir her an