Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.88 boyla kanatta daha basarili imis eren vay be

Adamlar zaten 4.5 milyon vermiş. Adamda gelecek görüyorlarsa ki kiralarken satın alma opsiyonu koymak istememeleri gördüklerini gösteriyor pek hikaye değil gibi.
3 milyon euro vermişler alırken ama işimiz zor, 1 sene daha kiralarlar belki bakalım.

Luyindama için ne 5'i ne 6'sı? 8'e aldığımız adamdan niye kazık yiyoruz baba biz? Min. 12 edecek adamı sattığımız fiyata bak girin baba hepiniz girin bize çıkaramayacağız bu gidişle
Sözleşmesini uzatıp kiralamak lazım 5 ucuz Luyi icin. Kaan Ayhan’ı aldığımızı varsayıyorum.

Sözleşmesini uzatıp kiralamak lazım 5 ucuz Luyi icin. Kaan Ayhan’ı aldığımızı varsayıyorum.
En mantıklı hamle bencede 2 yıl uzatıp, kiralamak belçika'ya fln.Zaten adam afrika doğumlu, 2-3 yaş küçültme vardır kesin.Elden çıkarmak lazım seneye en geç.

Eren de halil gibi yerli,gurbetçi ve fw

Bu ismin çıkması halile,babasına ve şerefsizforda halili salmazsanız ereni alıyoz he blöfüde olabilir

Eren de halil gibi yerli,gurbetçi ve fw

Bu ismin çıkması halile,babasına ve şerefsizforda halili salmazsanız ereni alıyoz he blöfüde olabilir
Hoca 3 net forvet istiyo bence rotasyona momo-halil-eren +olarak altyapıdan bu eren aydın olabilir

Son düzenleme:
Adamlar zaten 4.5 milyon vermiş. Adamda gelecek görüyorlarsa ki kiralarken satın alma opsiyonu koymak istememeleri gördüklerini gösteriyor pek hikaye değil gibi.
3 milyon euro verdiler.

Santrafor satmalarına rağmen ikinci ligde hiç şans vermediler.

Kiraladkları yerde de iş yapmadı.

10 isteyecek bir durum yok ortada.

Kim neyle ilgileniyor yav kulüpte yönetim belirsizliği varken inanmayın şu kolpa haberlere
Hadi sözleşmesi biten yabancı futbolcular neyse...
Ömer #hedef23 kim ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt