Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Oussama Tannane’yi Türkiye’ye getiriyormuş. Kaç tane 10 ile oynayacak bunlar acaba.

IMG_1066.webp

biz alman hoca getiremezsek fener de kaliteli hoca getirirse fenerin şampiyon olacağını kabul edelim

yıldızlar söylüyor ben değil
Yildizlara en son başvururum.ruyalar benim asil kaynağım.bjknin sampiyon olcagini siz sevgili renkdaslar sayesinde öğrendim.2-2lik sivas macindan once foruma hepiniz sampiyon besiktas yazdiniz ruyamda.bi de omer bayram ve ardaya sovdunuz,ruyamda gordugum mac ise denizlideki deplasman maciydi.sampiyonluk gitti dediniz hepiniz.6-7 martta gordum ruyayi ve hala liderdik o zaman galiba

Arkadaşlar tüm takımlar birbirinden haberdar. Terimle Emre haberleşmiyor ya da birbirlerinden haberleri yok mu sanıyorsunuz siz. G.sevgisi de Terim'e yakın birisi işte öyle olunca da bunları duyması doğal.

Bjk konusundaki tavrı ise yorum bence, Aboubakar, Rosier ve Ghezzal'ın seneye olmayacağını ben de yazdım mesela, bunun için kahin olmaya gerek yok.

damat dedikleri o değil mi işte

doğrulanmış değil tabi ama hem emreyle hem hocaya yakın

Nando
Yedlin Kaan Marcao Moreno
Lemina/lerma
Berkay Ö. Gedson
Kerem Mo Onye

güzel Kadro olurdu bence

Gedson 'un yeniden takımda kalması sağlansın
Kaan Ayhan ve Olimpiu Morutan transfer edilsin
Bir de olur da Yedlin veya Omar'ın sözleşmesinden çıkabilirsek sağ bek transferi

Muslera
Transfer-Kaan-Marcao-Transfer
Taylan
Gedson-E.Kılınç
Morutan-Mohamed-Kerem

Ben şöyle bir şeye fitim aslında...
Taylan mı... Yapmayın gözünüzü seveyim Taylan son 3 ay top oynamadı en önemli nokta 6 numara transferi

Bu transfer hoşuma gitmedi sağ açık oynatirlar ghezzal gibi oynar içe kat edip şut ve orta için iyi futbolcu hayırsız olsun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tannane ile Ghezzal kıyası kabul edilmez oyuncular bence. Bunu Bjk performansına dayanarak soylemıyorum. Tannane Sivas-Alanya-Rize gibi takımların oyuncusu. Ghezzal ise Avrupada her underdog takımda oynar. Sadece mental sorunları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt