Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yildizlara en son başvururum.ruyalar benim asil kaynağım.bjknin sampiyon olcagini siz sevgili renkdaslar sayesinde öğrendim.2-2lik sivas macindan once foruma hepiniz sampiyon besiktas yazdiniz ruyamda.bi de omer bayram ve ardaya sovdunuz,ruyamda gordugum mac ise denizlideki deplasman maciydi.sampiyonluk gitti dediniz hepiniz.6-7 martta gordum ruyayi ve hala liderdik o zaman galibabiz alman hoca getiremezsek fener de kaliteli hoca getirirse fenerin şampiyon olacağını kabul edelim
yıldızlar söylüyor ben değil
Arkadaşlar tüm takımlar birbirinden haberdar. Terimle Emre haberleşmiyor ya da birbirlerinden haberleri yok mu sanıyorsunuz siz. G.sevgisi de Terim'e yakın birisi işte öyle olunca da bunları duyması doğal.
Bjk konusundaki tavrı ise yorum bence, Aboubakar, Rosier ve Ghezzal'ın seneye olmayacağını ben de yazdım mesela, bunun için kahin olmaya gerek yok.
Adamin iki oyuncu dedigiZiyaaaaa
Seni gergin gördüm ahbertartık yeter.... TRANSFER istiyorum
Hakan sozlesme yenilemis diye haberler vardi. Gercek dgl miydi oAdamin iki oyuncu dedigi
Hakan + okay bence.
Bu transfer hoşuma gitmedi sağ açık oynatirlar ghezzal gibi oynar içe kat edip şut ve orta için iyi futbolcu hayırsız olsunFener Oussama Tannane’yi Türkiye’ye getiriyormuş. Kaç tane 10 ile oynayacak bunlar acaba.
Ekli dosyayı görüntüle 125502
YokHakan sozlesme yenilemis diye haberler vardi. Gercek dgl miydi o
h.oson dk.... TANNANE G.Saray'Da
Muthisson dk.... TANNANE G.Saray'Da
Taylan mı... Yapmayın gözünüzü seveyim Taylan son 3 ay top oynamadı en önemli nokta 6 numara transferiGedson 'un yeniden takımda kalması sağlansın
Kaan Ayhan ve Olimpiu Morutan transfer edilsin
Bir de olur da Yedlin veya Omar'ın sözleşmesinden çıkabilirsek sağ bek transferi
MusleraBen şöyle bir şeye fitim aslında...
Transfer-Kaan-Marcao-Transfer
Taylan
Gedson-E.Kılınç
Morutan-Mohamed-Kerem
Tannane ile Ghezzal kıyası kabul edilmez oyuncular bence. Bunu Bjk performansına dayanarak soylemıyorum. Tannane Sivas-Alanya-Rize gibi takımların oyuncusu. Ghezzal ise Avrupada her underdog takımda oynar. Sadece mental sorunları varBu transfer hoşuma gitmedi sağ açık oynatirlar ghezzal gibi oynar içe kat edip şut ve orta için iyi futbolcu hayırsız olsun
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadro pozisyon üretemezNando
Yedlin Kaan Marcao Moreno
Lemina/lerma
Berkay Ö. Gedson
Kerem Mo Onye
güzel Kadro olurdu bence