Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pozisyonda Aytaç'ın yediği baskı ile Muslera bir mi?
Aytaç kaleden 40-50m uzakta ve topu Muslera ile karşı karşıya kalacağı şekilde rakibe bırakıyor. Aynı şey mi bu?
Birisi artık son adam, diğeri taaa ebesinin nikahında.
Lan olm takıma gelen istisnasız herkes bir sure sonra gariplesmeye basliyor. O kdr opsiyon varken aytacın musleraya dönmesinin hicbir aciklamasi olamaz ya.

luyindamada ozguven sorunu var diyorduk ama takımda komple var bu sorun sanırım. Pas atan kenara bakıyor cok ilginc

Öyle bir oyuncu için 5.5 fazla değil, 27 yaşında, hem 6 hem 8 için ideal. Daha önce de söylemiştim, ''Gedson' un olmuş hali'' ki olacağının garantisi de yok...
herifi birde opsiyonlu kiralamışlar. opsiyon bedeli zorunlu 4 milyon euro.
Resmen bu piyasada bedava

ikisi de aynı oranda suçlu aytaç direkt adamın ayağına bırakmış topu az hızlı olsa zaten 5 tane muslera olsa yine fark etmezdi.
Muslera bir daha eskisi gibi olmayacak o kırılma büyük travma yaratmış ayak kullanmaktan kaçıyor. Eski muslera olsa iki kere çalımlardı oyuncuyu.

Buradaki kritik sorun hep aynı baskı yokken aptalca kaleye oynuyorlar ve hep hatalı pas oluyor. Bu bizde alışkanlık o top muslerayla buluşmak zorunda değil. Kaleci hatasız olsa bile hata yapmaya sebep olur bunlar. Bir kaleci bir maçta 20 kere pas yapıyorsa acayip sıkıntı vardır.
Biri arkası dönük veriyor diğerinin önü dönük bu da x5 yapar.

Topa gelişinr vursa bitecek mevzu zira Muslera'nın bunu yapmaya hakkı var, Aytaç yapsa auv denirdi.

Foruma kalsa Muslera napsa ses edilmiyor bundan sonra her yaptığına 10 misli laf edeceğim.

gedson'un kadroda olmadığına dair haberin portekizce kaynağı nedir ?

bizde öyle bir kaç türkçe haber var ama orijinalini bulamadım. sadece joao mario'nun cezalı olduğunu öğrenebildim.

benfica forumunda bazı taraftarlar gedson'u ilk 11'e yazmışlar.

birileri yine bizi kandırıyor gibi

Bana kalsa Mostafa bizim Banko ST olamaz.
İkinci ST olabilir.

Falcao Satış.

Sırlama:

1. Santrafor Transfer AS
2. Mostafa
3. Potansiyelli Scout ST
Eksiği çok, zamanla olur ama o eksikleri giderecek bi teknik heyet yok

Bu sezon

Cornelius,mohamed,halil iş görür

Babel cagne falcso şut

Lan olm takıma gelen istisnasız herkes bir sure sonra gariplesmeye basliyor. O kdr opsiyon varken aytacın musleraya dönmesinin hicbir aciklamasi olamaz ya.

luyindamada ozguven sorunu var diyorduk ama takımda komple var bu sorun sanırım. Pas atan kenara bakıyor cok ilginc
Hata yapmaya bu farketmeksizin büyük/küçük korkuyorlar; fazlasıyla baskı oluşuyor takımda. Yeni gelenler daha kafaları özgür oynuyorlar. Disiplin ile korkuyu karıştırıyor kenar

çaresi var kaleciye kim geri pas atarsa pas başı 5 bin euro kesmek gerkiyor ki anca düzelsinler. Marcao bu beyinle bedavaya oynar temiz iş.

Biri arkası dönük veriyor diğerinin önü dönük bu da x5 yapar.

Topa gelişinr vursa bitecek mevzu zira Muslera'nın bunu yapmaya hakkı var, Aytaç yapsa auv denirdi.

Foruma kalsa Muslera napsa ses edilmiyor bundan sonra her yaptığına 10 misli laf edeceğim.

Aytaç'ın yaptığı tam denyoluk yav Muslera'da hata var ama adam baskı altında yanlış karar vermiş olabilir Aytaç'da baskı bile yok. Zaten ben Aytaç'ı anlamadım yapamadığı şeyleri mi göstermek istedi maçta neyde iyiysen onu yap abi biz seni inanılmaz bir oyun kurucu olarak almadık ki

Muslera'nın o topu alıp sayısız hareket yapma şansı vardı, Aytaç 1 suçluysa Muslera 5 suçlu
Muslera sucluda bu bizim kronik sorunumuz topu alip bosta adam bulamayan buda terimin duragan oyunundan kaynakli 30 metre 40 metre kaleciye donuyor ordan o topu kaleciye niye atarsin ? hic birsey yapamadin don ileri vur ama takimin beyni hep geriye hep geriye bunu duzeltmek lazim 40 metreden geri pasi veren adami bir daha kadroya almam ibreti alem icin oyuncularin hep ileri oynama aliskanligi icin donk marcao lyundama gecen sene saracchi sener omar baski olsun olmasin geriye pas verdiler mariano ordan o topu alip cikiyordu en azindan cikmaya calisiyordu

Tamam muslera sonuna kadar suclu ama 40 metreden kaleciye birebir kaldiysan pas verilir kaptirirsan arkanda kimse yok aksini asla kabul etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt