Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma önlibero lazımdı. Alınacaksa nelson-lyundama 'nın önünde marcao önlibero olarak denenebilir. Takımın yediği saçma sapan goller belki son bulur? aytaç kara uzunca bir süre pas yeteneğini geliştirine kadar yedek olarak kalsa daha iyi olur...

İsimler üzerinden okumamak lazım bu süreci. Bonservis ödeyip, maaş bütçesini düşük tutmak olması gereken en doğru mali politika bence. Oyuncuya sahip olmak çok önemli. Kiralık oyuncuların istikrar sorunlarından çok çektik.

Bir kabuk değişimi var FFP bittikten sonra. Vasat oyuncu + doymuş oyuncu bolluğumuz fazlaydı. Aç ve genç-tecrübeli isimlere yöneldiğimizi görüyorum ve bu beni sevindiriyor. Boey dışındaki transferler hep istikrarlı ve oynayıp verim vermiş isimler.

Benim şahsi düşüncem Şu kadroya fark yaratcak iki kanat ve bir orta saha alınmadığı müddetce ben transfer dönemini başarısız sayarım.

Yapılan transferlerin kötü olduğunu söylemiyorum.Bazılarının tabiki zamanı olduğunu düşünüyorum.Ama kadromuz hala çok eksik.Ve özellikle yabancı sınırınıda göz önüne alırsak planlamada hatalar yaptığımızı düşünüyorum.Defans hattının komple yabancı olması bizi ileride çok büyük sıkıntıya sokacak.

Üstat herkes her şeyin farkında bence ama gözlerini kapıyorlar, bile bile bu tavrı gösteriyorlar. Sevdikleri bir hoca olsa bunu yapmazlardı.

Sahada futbol oynasaydık mesela, transfer yokki başarı gelsin derlerdi.

Kısmen anlayabiliyorum ama Terim'i yarı yolda bırakan Koç ve TFF'nin önüne atan Cengiz ve yönetimini bile övenler olduğunu görünce de edecek söz kalmıyor, riyakarlık resmen.
Peki Beşiktaş hangi oyunculara kaç para bonservis vererek başarılı oldu bu süreçte? Altı üstü ne yaptığını bilen bir takım görmek istiyoruz sahada, şahsen kimseye düşmanlığım yok ama transfer mransfer bunların ardına sığınmak komik, dediğim gibi şampiyon olan rakibimizi de irdeleyelim madem hangi hocanın ve takımın imkanı daha çok acaba

Bu takıma iki tane yıldız ve tecrübeli adam lazım. Hala anlamayanlar var. Çok süper gençlerde alsanız sahada Arda abileri ve Babel dedeleri olduktan sonra bi yol alamazlar, alamayız. Fegh ve Falcao konusu çözüme kavuşmalı bu iki oyuncuyu oynatamıyorsak göndetip yerlerine 2 yıldız gelmeli. Ofans hattımız çöpten hallice, Halil tek gelirse bile olmaz bu iş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Danimarka ligindeki hucum oyunculari biraz ötede dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt