Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.863
- 7.473
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi kesiyor, top ayağına yapışıyor, seri, kolay adam geçiyor ve kolay kolay yıkılmıyor bu da iyi.Zhegrova genç Ghezzal sanki beğendim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aldığımız topçulardan hangisi sabri vari anlayamadım kankaMevki olarak demedim kanka. O yüzden bir sürü.
Şimdi de Kamil diyorlar..![]()
İsimler üzerinden okumamak lazım bu süreci. Bonservis ödeyip, maaş bütçesini düşük tutmak olması gereken en doğru mali politika bence. Oyuncuya sahip olmak çok önemli. Kiralık oyuncuların istikrar sorunlarından çok çektik.
Bir kabuk değişimi var FFP bittikten sonra. Vasat oyuncu + doymuş oyuncu bolluğumuz fazlaydı. Aç ve genç-tecrübeli isimlere yöneldiğimizi görüyorum ve bu beni sevindiriyor. Boey dışındaki transferler hep istikrarlı ve oynayıp verim vermiş isimler.
Peki Beşiktaş hangi oyunculara kaç para bonservis vererek başarılı oldu bu süreçte? Altı üstü ne yaptığını bilen bir takım görmek istiyoruz sahada, şahsen kimseye düşmanlığım yok ama transfer mransfer bunların ardına sığınmak komik, dediğim gibi şampiyon olan rakibimizi de irdeleyelim madem hangi hocanın ve takımın imkanı daha çok acabaÜstat herkes her şeyin farkında bence ama gözlerini kapıyorlar, bile bile bu tavrı gösteriyorlar. Sevdikleri bir hoca olsa bunu yapmazlardı.
Sahada futbol oynasaydık mesela, transfer yokki başarı gelsin derlerdi.
Kısmen anlayabiliyorum ama Terim'i yarı yolda bırakan Koç ve TFF'nin önüne atan Cengiz ve yönetimini bile övenler olduğunu görünce de edecek söz kalmıyor, riyakarlık resmen.
Yav hehe Bi bitmedinizolay futbolcularda değil hala anlamadınız mı? ft denilen 80li yıllarda hocalığa başlamış ve hala başımızda olan adam
Bazilari asiriya kaciyor ama takim basarisizsa baska kim konusulacak?Fatih Terim hakkında akıldan mantıktan uzak yorum yapanları yok say diye diye her sayfada ortalama 2-3 post görecek raddeye geldim. Hayırlısı olsun.
iyi kesiyor, top ayağına yapışıyor, seri, kolay adam geçiyor ve kolay kolay yıkılmıyor bu da iyi.
benim engellemediğim 5 kişi falan kaldıFatih Terim hakkında akıldan mantıktan uzak yorum yapanları yok say diye diye her sayfada ortalama 2-3 post görecek raddeye geldim. Hayırlısı olsun.
Kadroya dahil etmezler öyle olmaz mı? Kadro dışı bırakıp lisans çıkartmazThiam gitti dersek 18, kaldiysa 19.
Bir forvet daha alsalar 19 veya 20
Sag bek de alirlarsa 20 veya 21
Yav hehe Bi bitmedinizYav hehe Bi bitmediniz
Evet, en son care oyle yaparlar. Belki biz de Omar, Fegh'i filan kadroya almayiz.Kadroya dahil etmezler öyle olmaz mı? Kadro dışı bırakıp lisans çıkartmaz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştirilmesine karşı değilim, takımın başında hoca yok, FT denen biri başımızdayken bizden hiçbir şey olmaz, ayak tenisi yerse oyuncu bozar tarzı yorumlardan bahsediyorum.Bazilari asiriya kaciyor ama takim basarisizsa baska kim konusulacak?
Aldığımız veya alamadığımız. Keşke sabrivari olsalar. Daha kötüler.. Bayram, Taşdemir, Tarık, Yedlin, Arda v2., Kılınç. Şimdi de Kamil diyorlar.. Bitmez..aldığımız topçulardan hangisi sabri vari anlayamadım kanka