Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dieng için büyük ihtimal sağlam ölücülük yapıyoruz. Onlarda bi nevi bizim durumumuzda. Bir kaç oyuncuyla anlaşmışlar fakat birilerini satmalari gerekiyor onları aldıktan sonra lisans cikarabilmeleri için. Dieng bunların en başında geliyor piyasası var ve toplamda 6 tane önliberolari mevcut.

Fanatik yasak reis.
Admin benim merak ettiğim birşey var. Terim'e karşı içi boş, altı doldurulamayan, hakarete varan eleştirilere neden yaptırım yok? İfade özgürlüğü kisvesi altında bildiğin hakarete varan yorumlar var. Hepsi için demiyorum ama %80 i boyle.

Burası Galatasaray forumu değil mi? Bu adamda kimine göre yaşayan, kimine göre gelmiş geçmiş en büyük Gs efsanesi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Üyeler birbirine hakaret ederse konudan atılıyor ama en büyük efsaneye saçma salak eleştiriler edilirse oyna devam. Aklım almıyor bazen admin. Bence bir el atsan iyi olur. Saygılar...

Gencleri topladik Feg, Falcao ,Babel,Diagneyi gondermeli 1 tane cilekte biz almaliyiz. tecrubeli ve guc katacak 1 yildiz.Hagi profilinde .Bu arada Butun yildiz futbolcular falcao gibi cikacak degil Sneijderler, Drogbalar,Hagiler cok basirili oldu bizde bu Kalibrede 1 oyuncuya ihtiyacimiz var bence

Hocam katiliyorum sana tabi ki kadromuz genis olsun, ama bizim de derdimiz sahaya en ideal kadroyu cikarabilmek.
Tamam da babacim. Diyelim gedson veya aldigimiz kanat sakatlandi 3-4 hafta. Bunlarin yedegide yabanci olmali yoksa ideal kadrodan 2 iyi oyuncun sakatlansa gene eski leş kadroya gönecek kadro.. bence sezon icinde defans ve kalede sık sık yerli oyuncular görecez, ileriyi full yabanci yapabilmek icin

Solda larin sağda ghezzal yok mu abi bunlarda ?

Geçen sene ikisi de iyi performans vermişken nasıl kesecek bunlardan birinide kenanı alacak?
larin solda başlıyordu ama genelde forvete doğru kayıyordu. aboubakar da forvetten sola kayıyordu.

şimdi de kenan'ı öne atarlar, larin ile yer değiştirir maç içinde

tabi kenan aboubakar gibi dribling, çalım yapamaz ama onu da texeira'dan bekleyecekler sanırım.

bakalım tutacak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt