Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson olursa Sag kanat olmaz bence

Berkan,Taylan ve Kerem 3 yerli oyuncumuz olacaklar

Gedson transferi gerceklesirse bambaska bir plan’a gecmek zorundayiz mesela 4-3-1-2 gibi

3 yerli isi aslinda elimizi kolumuzu bagliyor

Herhangi bir sinir olmasa Berkan 6 da ve önünde Gedson-Cicaldau ile cok iyi bir Orta sahamiz olurdu,cizgilerde ise kerem ve Morutan mesela 2 yerli oluyordu ilk 11 de
Niye olaya sirf ilk 11 diye bakiliyor anlamiyorum. Maclarda hic oyuncu degisikligi yapmicakmiyiz? Avrupada 11i full yabanci yapabiliyoruz. Gedson da gelir yabanci kanatda. Ligde bazi maclarda yerli kaleci oynar bazi maclarda alpaslan oynar....

E8TDic_XsAIm3v_
Bu ne laaaan tövbe bismillah

Fener rahat ama 5 sene de 0 sampiyonluk burda onemli olan yerli yabanci dan ziyade kaliteli kaleci bulabilmek en azindan Muslerayı yedekleyebilecek genc kaleci lazim ben yabancı genc kaleci den yanayim
Fenerin şampiyon olamamasının yerli kaleciyle ilgisi yok bence. Muslera evet çok iyi ve en az iki şampiyonluğa direk etkisi oldu ama artık kural geldi. Muslera'da kariyerinin sonlarına geldi. Bu akıl dışı kural varken ve seneye daha da artacakken kesinlikle kaleye yeni bir yabancı kaleci alınamaz.

Anlıyorum en iyisini istiyorsun ama ülkenin gerçeklerine gözünü kapayamazsın, kaparsan Tff hainleri amaçlarına ulaşırlar. Galatasaray'ın bir sonraki kalecisi Türkiye deki en iyi genç yerli kaleci olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt