Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Gözü Avrupa ya satmakta zatenDoğan,Kayserispor’un oyuncusu. O kadın Doğan’ı bize vermez. Ben İrfan Can’ın alınmasından yanayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözü Avrupa ya satmakta zatenDoğan,Kayserispor’un oyuncusu. O kadın Doğan’ı bize vermez. Ben İrfan Can’ın alınmasından yanayım.
Niye olaya sirf ilk 11 diye bakiliyor anlamiyorum. Maclarda hic oyuncu degisikligi yapmicakmiyiz? Avrupada 11i full yabanci yapabiliyoruz. Gedson da gelir yabanci kanatda. Ligde bazi maclarda yerli kaleci oynar bazi maclarda alpaslan oynar....Gedson olursa Sag kanat olmaz bence
Berkan,Taylan ve Kerem 3 yerli oyuncumuz olacaklar
Gedson transferi gerceklesirse bambaska bir plan’a gecmek zorundayiz mesela 4-3-1-2 gibi
3 yerli isi aslinda elimizi kolumuzu bagliyor
Herhangi bir sinir olmasa Berkan 6 da ve önünde Gedson-Cicaldau ile cok iyi bir Orta sahamiz olurdu,cizgilerde ise kerem ve Morutan mesela 2 yerli oluyordu ilk 11 de
Evet , niye kiAlper sen Avrupa’da yaşamıyor musun.?
Bu ne laaaan tövbe bismillah
Geçen öyle bir kaç söylemi vardı. Hiç dikkat etmedim iyi mi kötü mü bilmiyorum.Gözü Avrupa ya satmakta zaten
Doğan ilerde Türkiye’nin en iyi yerli kalecisi olabilir
Birader membası yaşadığınız yerde bu hatunların. Gözün hala ülke içerisinde. Yokluk mu çekiyorsunuz.?Evet , niye ki![]()
Bay bizim stoperleri pazara yollamiş gözukuyor
Fenerin şampiyon olamamasının yerli kaleciyle ilgisi yok bence. Muslera evet çok iyi ve en az iki şampiyonluğa direk etkisi oldu ama artık kural geldi. Muslera'da kariyerinin sonlarına geldi. Bu akıl dışı kural varken ve seneye daha da artacakken kesinlikle kaleye yeni bir yabancı kaleci alınamaz.Fener rahat ama 5 sene de 0 sampiyonluk burda onemli olan yerli yabanci dan ziyade kaliteli kaleci bulabilmek en azindan Muslerayı yedekleyebilecek genc kaleci lazim ben yabancı genc kaleci den yanayim
İyi paraya Avrupa dan bir takima gidecektirGeçen öyle bir kaç söylemi vardı. Hiç dikkat etmedim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Maçı izleyen olmaz bu hangi taraftaysa o tribün iptal.Bizim maclara verseler bari en azindan gozlerimiz 90 dakika iskence yerine biraz olsa birsey gormus olur.
luyindama topu söküp almış gibi gözüküyor reyisBay bizim stoperleri pazara yollamiş gözukuyor