Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bari oyuncu yollayabilsek

o yüksek maas alan 4 kisiden biri gitse bile rahatlariz

futbol mu oynadın amatör ya da profesyonel olarak ? ya da scoutluk gibi bir tecrüben mi var ? futbolcudan çoğu bilenden daha iyi anlıyorum dedin ya ona istinaden soruyorum ?
Alaylıyım diyelim. Şimdiye kadar beğendiğim üzerinde tasarruf olarak Galatasaray'a önerdiğim ama onların dikkate almadığı 10 tane adam sayabilirim. Şeker hastası olduğum için futbol oynamama ailem izin vermedi malesef. Futbolcu olsam eminim çok iyi bir playmaker/golcü olurdum. İdolüm hagidir zaten. Neyse bunları geçelim herhangibir scout eğitimim yok fakat herhangibir oyuncunun tutup tutamayacağını çok şükür sezebiliyorum 👍🏼

Harit yeni engin baytar olur Gercekten Iyi topcu ama yine söylüyorum Bizim icin dogru planlama Sag cizgiye Berghuis gibi oyun akli olan bir playmaker kanat

berghuis'i alabilmiş olsaydık şu anki açığımızın %50si ortadan kalkmış olacaktı yazık oldu. harit kadroyu fullesek bile ucuzsa gelmesine hevesleneceğim bir tip, ilk izlediğimde yürüyerek adam geçiyordu. bu kadar teknik adama hayır demem. kendisini sol kanada atmak ister sanırım bizde.

Kulübümüzün çok iyi bir scout ekibi var. Son yapılan scout transferleri genellikle çok faydalı çıktı. Eminiz ki bu ekip şu dönemde en iyi oyuncuları bulup Teknik heyetimiz ve Yönetimimize sunmuşlardır. Bu yıl radikal bir dönüşüm yaşıyor Galatasaray. Destek vermeliyiz taraftar olarak. İnşallah güzel şeyler ortaya çıkar.

‘Gitsin mi kalsın mı’ tartışması yapılan Senegalli futbolcu Diagne, düşüncesini Fatih Terim ve takım arkadaşlarına açıkladı. İtalya ve İngiltere’den teklifler alan Mbaye Diagne, “Uygun şartlar oluştuğunda takımdan ayrılacağım” dedi. Cagliari Kulübü’nün 2 milyon Euro’luk teklif getirdiği Senegalli golcüden Galatasaray 4 milyon Euro gelir bekliyor.

Diagne’nin bonservisi için Cagliari Kulübü 2 milyon Euro’luk bir teklif getirirken, Galatasaray’ın bu oyuncudan 4 milyon Euro gelir beklediği öğrenildi.

Diagne’nin kesin olarak “Takımdan ayrılacağım” demesinin ardından sarı kırmızılılar, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için girişimlerini sıklaştırdı.

Brentford’da İvan Tony’nin arkasında yedek bekleyen Halil’in de Galatasaray’a gelmek istediği ve temsilciliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu’nun bu konuda Premier Lig kulübü ile de görüşeceği öğrenildi.

Galatasaray Halil için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmayı planlıyor.

Ali Naci Küçük/Spor Arena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt