- 1 Haziran 2015
- 27.808
- 19.340
- 2.148
Beyler zeminin son hali böyle olacak, en son hibrit uygulama yapıldığında ilk maçımız buydu ona göre hayal edin.
maçta yine bir dünya pozisyon kaçırmışız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler zeminin son hali böyle olacak, en son hibrit uygulama yapıldığında ilk maçımız buydu ona göre hayal edin.
ölü takliti yapıyor sanırımGalasevgisine göre futbolcuların gitme ihtimalleri sırasıyla: Diagne(Gitmek istiyor)>Falcao(Gitmek istiyor)>Babel(İstediği maaşı alırsa gider)>Feghouli
Rodrigues'in de aktığı zamanlarDenayer ve Gomis'i görmek, tekrar izlemek beni üzdü.
Gomis'in golünde hareketlenmeye başlama zamanı, o topa yetişip içeri çevirebilmesi fln efsane gerçekten.Rodrigues'in de aktığı zamanlar![]()
şu an takımda olsa çok şey katar rodrigues.Rodrigues'in de aktığı zamanlar![]()
Bu sezon bizim içerdeki maçlara h1 oynardım hep son dkkada gelmişti gol o yüzden unutmuyorum bu maçımaçta yine bir dünya pozisyon kaçırmışız
Alaylıyım diyelim. Şimdiye kadar beğendiğim üzerinde tasarruf olarak Galatasaray'a önerdiğim ama onların dikkate almadığı 10 tane adam sayabilirim. Şeker hastası olduğum için futbol oynamama ailem izin vermedi malesef. Futbolcu olsam eminim çok iyi bir playmaker/golcü olurdum. İdolüm hagidir zaten. Neyse bunları geçelim herhangibir scout eğitimim yok fakat herhangibir oyuncunun tutup tutamayacağını çok şükür sezebiliyorumfutbol mu oynadın amatör ya da profesyonel olarak ? ya da scoutluk gibi bir tecrüben mi var ? futbolcudan çoğu bilenden daha iyi anlıyorum dedin ya ona istinaden soruyorum ?
Videolar yanıltıcı olabiliyor reis, bizim scout ekibi bunu illa izlemiştir. Genelde boş topçu önermiyorlar çünkü.Dünde haberi vardı,sabah gazetesi özel vermişti. Videolar da boktan bir futbolcu gibi gözüküyor.
çağırsınlar gelsin iyi topçu keretaRodrigues'in de aktığı zamanlar![]()
Öyle görünüyor.Yeni stoper arkadaş çok iyi, ucuza kapattık falan diyorlar. Doğru mudur?
Dostum, tam da adamina soyledin. Bir sor bakayim, fm nedir biliyor muyum?fm 20 de her takımıma alırdım gsye alıp 2.5 sezon oynatıp 55 e satmışlığım var