Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadığı dakikaların toplamı 54 maça denk geliyor.

54 maç 8 gol 23 asist
Yaş 22
Sakatlık geçmişi yok.

Ben beğendim :ka:

Ekli dosyayı görüntüle 134558
Ekli dosyayı görüntüle 134559
Ekli dosyayı görüntüle 134560

İlgilendiğiniz doğru olabilir. Morutan'ın alternatifi Güney Amerika'dan kanat var demişlerdi. Yıllık maaşı düşük olacaktır, 6-7 milyon dolara bitebilir konuşulanlar göre taksitte yaparlar. Yani olabilitesi var. Oyuncu umarım aradığımız özelliklerdedir.

Feghouliyi gonderemzsek bence kullanilmali, ve Feghoulili kadroda kesinikle Arda, Babel, Akbaba gibi tempodan yoksun oyuncular kullanilmamali.

Feghouli 10 numara yaratici oyuncu olarak kullanilabilir. Etrafinda genc ve dinamik oyuncular olunca sikinti olmaz diye dusunuyorum.

Feghoulili kadro :

Muslera

Sacha - Nelsson - Marcao - PVA

Taylan

Feghouli - Cicaldau

Kerem - Mostafa - Halil

Feghouliyi gonderemzsek bence kullanilmali, ve Feghoulili kadroda kesinikle Arda, Babel, Akbaba gibi tempodan yoksun oyuncular kullanilmamali.

Feghouli 10 numara yaratici oyuncu olarak kullanilabilir. Etrafinda genc ve dinamik oyuncular olunca sikinti olmaz diye dusunuyorum.

Feghoulili kadro :

Muslera

Sacha - Nelsson - Marcao - PVA

Taylan - Cicaldau

Kerem - Feghouli - Halil

Mostafa​
defansı kim yapacak

İlgilendiğiniz doğru olabilir. Morutan'ın alternatifi Güney Amerika'dan kanat var demişlerdi. Yıllık maaşı düşük olacaktır, 6-7 milyon dolara bitebilir konuşulanlar göre taksitte yaparlar. Yani olabilitesi var. Oyuncu umarım aradığımız özelliklerdedir.
Bonservis tahmini 2.3 milyon Euro imiş ve kontratı bitmek üzere 6 ya çıkmaz rakam sanki.

8 temmuz haberinde sözleşme aralıkta bitiyor ve Brentford, Soton ve La Liga'dan kulüplerin ilgisi var denilmiş.
Aralık'a biterse 3-4'e maksimum biter herhalde ama Güney Amerika farklı bir şey.

Çalımcı skorer seri biri lazim kanata
1628888706268.webp

Gedson,halil,morutan,keita balde,burak ince,eren dinkci 🤗

Gerosn’da gelirse 3. yerli kim olacak. Kerem, Taylan, 3. yok. Heralde Marcao giderse Gedson’u gerirecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt