Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.050
- 102.176
- 5.238
hayırsız olsunBatshuayi geliyormuş lan.
1 ara Ezekielle birlikte çok istiyorduk gelmesini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırsız olsunBatshuayi geliyormuş lan.
1 ara Ezekielle birlikte çok istiyorduk gelmesini
Oynadığı dakikaların toplamı 54 maça denk geliyor.
54 maç 8 gol 23 asist
Yaş 22
Sakatlık geçmişi yok.
Ben beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 134558
Ekli dosyayı görüntüle 134559
Ekli dosyayı görüntüle 134560
Tiktokta bu adamın adı geçiyor.
Halil'inkanatlarda çok başarılı olabileceğini düşünmüyorum.Kerem ve Halil olur
Halil forvet oynayacak yavHalil'inkanatlarda çok başarılı olabileceğini düşünmüyorum.
defansı kim yapacakFeghouliyi gonderemzsek bence kullanilmali, ve Feghoulili kadroda kesinikle Arda, Babel, Akbaba gibi tempodan yoksun oyuncular kullanilmamali.
Feghouli 10 numara yaratici oyuncu olarak kullanilabilir. Etrafinda genc ve dinamik oyuncular olunca sikinti olmaz diye dusunuyorum.
Feghoulili kadro :
Muslera
Sacha - Nelsson - Marcao - PVA
Taylan - Cicaldau
Kerem - Feghouli - Halil
Mostafa
Eskiden FMDataba kullanıyordum ama orası artık görsel paylaşmaya izin vermediği için oyun içi profilleri göremiyoruz. Artık şu siteyi kullanıyorum ve ekran görüntülerini de buradan alıyorum;aras bu fm 21 profiline hangi siteden bakıyorsun
Kanata bir yabancı alırız diyorsun.Olabilir.a
Halil forvet oynayacak yav
Bonservis tahmini 2.3 milyon Euro imiş ve kontratı bitmek üzere 6 ya çıkmaz rakam sanki.İlgilendiğiniz doğru olabilir. Morutan'ın alternatifi Güney Amerika'dan kanat var demişlerdi. Yıllık maaşı düşük olacaktır, 6-7 milyon dolara bitebilir konuşulanlar göre taksitte yaparlar. Yani olabilitesi var. Oyuncu umarım aradığımız özelliklerdedir.
Aralık'a biterse 3-4'e maksimum biter herhalde ama Güney Amerika farklı bir şey.![]()
Report links Nacional star Brian Ocampo with switch to América
Read this news on OneFootball.onefootball.com
![]()
Left Back Football
Brian Ocampo was born in Florida, Uruguay as he was first spotted by one of Uruguay’s biggest football agencies, the Casal Group in his early teens. By the time, he turned 16, Nacional organized a friendly with Florida’s U15 team, specifically to assess Ocampo as Nacional’s side would include Emiliawww.leftbackfootball.com
8 temmuz haberinde sözleşme aralıkta bitiyor ve Brentford, Soton ve La Liga'dan kulüplerin ilgisi var denilmiş.
Çalımcı skorer seri biri lazim kanataKanata bir yabancı alırız diyorsun.Olabilir.
Çalımcı skorer seri biri lazim kanata
Ben bile bulamadım hayri cund bulamazKoklayarak mi bulcak adam![]()
Bu skorer değil kardaş
Oynadığı dakikaların toplamı 54 maça denk geliyor.
54 maç 8 gol 23 asist
Yaş 22
Sakatlık geçmişi yok.
Ben beğendim
Ekli dosyayı görüntüle 134558
Ekli dosyayı görüntüle 134559
Ekli dosyayı görüntüle 134560