Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera normal bi kaleci gibi oynaysaydi ilk mac en kotu 1-1 bitebilirdi adamlarin tek temiz golu Gotzenin karsi karsiya kose biraktigi gol diğerleri hep hatali.2-1 yeniklero mactada gitti adamin onune tokatladi maci.Dedigin gibi o kadar net hatalar yapmasaydi uzatmalara bile gidebilirdi macYaktı bizi kaptan.
İçine doğan bir futbolcu var mı ahbert? Kimse bahsetmeden önce Nelsson dedin haftasında geldi. İhtiyacımız var senin öngörülerini.
yok la ne 1-1 i. Takım baya baya eksikti ve formda, askerden yeni gelmiş PSV'ye karşıydık.Muslera normal bi kaleci gibi oynaysaydi ilk mac en kotu 1-1 bitebilirdi adamlarin tek temiz golu Gotzenin karsi karsiya kose biraktigi gol diğerleri hep hatali.2-1 yeniklero mactada gitti adamin onune tokatladi maci.Dedigin gibi o kadar net hatalar yapmasaydi uzatmalara bile gidebilirdi mac
Renktaşlara seni takipte kalmalarını öneriyorum ilk haberi almaları için.yok yhaw
ahbert
ama giresun maçını müteakip bi sallamada bulunabilirim
ALLAHIM GOOOLL
Karetktersiz cart curt yetenekten bahsediyoruz super topcu harika topcu demiyoruz ama Bana en cok zevk veren Adamdi Lincoln .Yetenekleri tartisilmaz.Galatasaray'a gelmiş en karaktersiz yabancı oyuncuyu Hagi ile aynı cümlede kullanmak hakarettir hagiyi kaç kişi canlı izledi bilmiyorum Lincoln gibi halı sahi topculariyla kıyaslanmayacak yetenek ve oyun aklı olan bir adamdı
Lincolnu biraz ergenler bilir Lincoln denen herif Harlem basketbol takımı show oyuncusufur başkada bir numarası olmadi
Yaw aga psv kotu biz iyiydik demedim ac bak adamlarin attigi gollere 5-1 biten macta Hatasiz tek gol Gotzenin koseye biraktigi top diğerleri hep kalecinin yaptigi hatalar.yok la ne 1-1 i. Takım baya baya eksikti ve formda, askerden yeni gelmiş PSV'ye karşıydık.
Husnu kufur mu istiyon?
Lincoln'ün kendisi şöyle böyle derdi vb şeyler yerine izlediklerim üzerinden yorum yapıyorum ben , tercih meselesi. Yılllarca bilfiil izlediğim topçuyla ilgili yorum yaparken de icazet almayayım bir zahmet kimseden. Sana veyahut bir başkasına göre abartı gelebilir bu da gayet doğaldır öznel bir yorum yapıyorum sonuçta , bir gidin işinize vs. tepkiler vermek ise hoş değil.Renktas beni geçtim Lincolnun kendisi bile bir gidin işinize derdi lütfen abartmayın..